♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Anger Management Dalya Diyecek

Charlie Sheen’in yeni dizisi “Anger Management” hakkında beklenen karar geldi. Fox daha önce gündeme getirdiği 90 bölüm siparişi verdiğini açıkladı.

İlk sezon için verilen 10 bölümlük sipariş sırasında, kanalın beklenen ilgi ve reytingler gelirse 100 bölüme çeviririz dediği dizi beklenen başarıyı yakalayınca ek siparişi kaptı.

Yapılan yazı açıklamayla herşeyin yolunda gitmesinden duyulan mutluluk dile getirilerek daha yolun uzun olduğu ve maceranın süreceği vurgusu yapıldı. Elbette ekibe teşekkürler ve duyulan heyecan eksik olmadı…

Yeni bölümlerin Ocak ayıyla birlikte yayınlanması bekleniyor. Senaryo ekibi kararı beklemeden yeni bölümlerin senaryosunu Temmuz ayında yazmaya başlamıştı. Hızla çekim takvimi de belirleyen ekip 24 Eylül’de motor diyecek.

28 Haziran’da ekranlara gelmeye başlayan dizi yüksek izlenme oranlarıyla ses getirmiş ve kablolu kanal tarihine en iyi başlangıç yapan komedi dizisi olarak geçmişti. Tabii bunlar önemli olaylar ama, rakip dizi olmaması ve yaz dönemi gibi bomboş bir süreçte ekrana gelmesinin bunda payı büyük… Birde yapılan onca reklamdan sonra ilk bölüm için önemli bir rakamın yakalanması sürpriz olmamalı.

Sinir problemleriyle boğuşan eski bir beyzbol oyuncusunun öfke yönetimi terapisti olarak hastalarıyla yaşadıklarını anlatan dizi bence hayli kötü bir dizi… Zorla bitirdiğim ilk sezon boyunca tek bir sahnede gülmeyi geçtim, sıkılmadığım tek bir an yoktu… Basit bir senaryo ile gayet sığ ve yavan bir yapım olarak izlenmese de olur kategorisine girenlerden bence… Siz ne düşünürsünüz bilmem, bence kış döneminde yayınlansaydı çok geçmeden yayından kalkar ait olduğu çöplükte bulurdu kendisini…


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template