♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yeni Dracula: Jonathan Rhys Meyers

Beyazperdedeki doğaüstü karakter saldırısı tv’ye sıçrıyor. Yeni Dracula serisi için kollar sıvandı. NBC’nin Sky Living ile yaptığı ortaklıktan çıkan Universal’inde arkasında durduğu proje için ilk çalışmalar duyuruldu.

NBC’nin onayına sunulan proje için hemen onay verilmiş pilot bölümün izlenmesine gerek kalmadan doğrudan sipariş alınmıştı. Gelen haberlere göre 10 bölümlük ilk sezon cepte…

Cole Haddon’ın senaryosundan uyarlanacak Dracula, son dönemde alışık olduğumuz üzere arzu nesnesi bir adam olacak. 1980’li yıllarda geçecek doğaüstü dizinin kahramanı, uğradığı haksızlıkların intikamını almak üzere Londra’yı mesken tutacak. Planlarının alt üst olmasını sağlayan ise karısının reenkarnesine aşık olması olacak… Dizi şimdiden, Dangerous Liaisons ile The Tudors’un karışımı olarak adlandırılıyor.

Dracula’yı oynayacak isimde The Tudors’ta izlediğimiz Jonathan Rhys Meyers oldu. Dizinin genç ve seksi olması gerektiğini düşünen yapımcılar, Meyers’ın doğru isim olduğundan oldukça emin.

NBC’de projeden çok umutlu. Yıllardır herkesi etkileyen büyüye sahip öykünün güncellenmiş halinin doğru ekiple müthiş bir başarıyı getireceğine olan inançlarını her fırsatta açıklıyorlar. Prodüksiyon aşamasına sene sonuna doğru başlanacak dizi için, oyuncu kadrosunun tamamlanması çalışmaları hızla sürüyor.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template