♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

“The Wolverine”e Japon İstilası, Anthony Hopkins “Noah”ta

Hollywood’da haberler kesilmiyor, son dönemde sıkça bahsedilen haberleri derledik…

“The Wolverine” Kadrosuna Japon Oyuncu Takviyesi
The Wolverine” kadrosuna Japonya topraklarından birkaç isim daha eklendi: Hiroyuki Sanada (The Last Samurai), Hal Yamanouchi (The Way Back), Tao Okamoto ve Rila Fukushima. Yönetmen James Mangold’un yeni yıldızlarına başrolde Hugh Jackman eşlik edecek. Ağustos’ta Avusturalya’da çekimlerine başlanacak ve Japonya’da devam edecek olan “The Wolverine”, 26 Temmuz 2013’te gösterime girecek.  

Anthony Hopkins, Darren Aronofsky’nin “Noah”ında
Son filminin üzerinden dört yıl geçen yönetmen Darren Aronofsky, bu bekleyişi “Noah” ile telafi etmeye hazırlanıyor. Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Emma Watson, Logan Lerman ve Douglas Booth’lu etkileyici kadroya son dahil olan isim ise  Sir Anthony Hopkins oldu. Ünlü aktör filmde Methuselah rolünü üstlenecek.Yapımına yakında başlanacak olan “Noah”, 28 Mart 2014’te gösterime girecek.

“Star Trek 2”nin kötü adamı belli oldu
Karl Urban’ın “Star Trek 2”de sır gibi sakladığı kötü adam rolünün kimde olduğu belli oldu: Benedict Cumberbatch. Cumberbatch, filmin anahtar rollerinden biri olan Gary Mitchell’i canlandıracak.

Dean Devlin ve Roland Emmerich “Independence Day 2” üzerinde çalışıyor ve “Stargate” devamı için de harekete geçmeyi planlıyor
Independence Day 2” henüz ortada olmayan bir proje olmasına rağmen bir kaç yıldır dedikoduları ortada dolaşıyor. Yönetmen Roland Emmerich ve aktör Will Smith bugüne kadar projenin gelişimiyle ilgili birkaç açıklama yaptılarsa da , yapımcı Dean Devlin’den beklenen teyit geldi. Devlin’in dediğine göre, Emmerich ile birlikte filmin devamı için kolları sıvadılar. Hatta bununla yetinmeyip, 1994 bilim kurgu filmi “Stargate”e iki devam filmi çekmek gibi bir düşünceleri var.İki filmle ilgili gidişatın ne olacağı zaman içerisinde netleşecek.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template