♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

The Big C, Dört Bölümle Final Yapacak

17 Haziran’da üçüncü sezon finalini yaparak veda eden “The Big C”den nihayet haber var. Showtime’dan gelen açıklamayla dizinin geleceği sonunda belli oldu.

İptal dedikoduları arasında gelen karara göre, dizi 4. Sezon onayını aldı. Kanal başkanının açıklamasına göre, birer saatlik dört bölümden oluşacak sezon diziye final yapma fırsatı verecek. 13’er bölümlük üç sezondan sonra gelen bu karar, en azından diziye istendiği gibi son noktayı koyma fırsatı veriyor. Normal süresi yarım saat olduğu düşünülürse, elimizde sekiz bölümlük bir sezon var gibi. Ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz net bir bilgi olmasa da, her zamanki klasik açıklamalar yine geldi. Showtime başkanı Nevins, diziyi ve ekibi övgü dolu sözlerle andıktan sonra, bu kararın hikayeyi sonlandırmak adına atılmış en iyi adım olduğunu belirtti. Düşen reytingleri nedeniyle kanalın vazgeçmeye hazır olduğu dizi için gerçektende orta yol bulunmuş gibi görünüyor.

Darlene Hunt'un yarattığı kanserli orta yaş kadını Cathy’nin değişen hayatını anlatan dizi üç mevsimdir ekranlardaydı. Laura Linney’in performansıyla öne çıkan dizi bir türlü Amerikan izleyicisine kara mizahını sevdiremedi. İzleyici diziyi trajedik bulmakta ısrar edince, az ama öz kitleye anlattı hikayesini… Her ihtimale karşı üçüncü sezon finalini de nefis yapmaları belki de bundandı… Nihayetinde final yapacak olması sevindirici…


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template