♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

ilk Bakış: Paranormal Activity 4

Oren Peli’nin “Paranormal Activity”si gördüğü ilgiye seriyle cevap vermeye devam ediyor. Dördüncü filmden ilk afiş ve fragman yayınlandı.

Tam Blair Cadısı’nı unutmuşken buluntu film düsturunu yeniden karşımıza çıkaran ve cılkının çıkmasını tetikleyen seri, halen birşeyler vermemiş olsa da çekilmeye devam ediyor. Birşeyler olacak diye mal mal bekleyip iki dakka ürksek sevinir hale geliyoruz.

3. filmin yönetmenleri Henry Joost ve Ariel Schulman’ın yine kamera arkasında olduğu yapımda, senaryo Zack Estrin’e ait. Aynı ekibin devam etmesi, en azından üçüncü filmin serinin en dişe dokunuru olduğu düşünülürse iyi olmuş. Lakin karşımızda filmden çok artık bir tür dizi var gibi… Fragmana gelince, 14 saniyelik bir görüntü nihayetinde… Uzun halini görene dek yorum yapmamak en iyisi…

“Paranormal Activity 4”, 19 Ekim’de gösterime girecek.








Share this:

1 yorum :

  1. paranormal activity 1. i sinema da izlemiştim ilk ve en sonunda karşımdaki koltuğun boşluğunda buldum kendimi :) bir daha sinema da izlememeye karar verdim, 2 yi de izledim ama 3 ü henüz izlemedim merak ediyorum. 4'ün de hakkında hayırlısı bakalım tuttu bu paranormal activity :)

    YanıtlaSil

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template