♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Touch’a Devam, Alcatraz ve The Finder iptal!

Fox, uzun süre önce sezon finali yapan Alcatraz hakkında sonunda kararını verirken, iki diziyi daha bu kararlarına ekledi.

J.J. Abrams’ın adı ve büyük kampanyasıyla yayına girene dek çok konuşulan, büyük heyecan yaratan “Alcatraz” beklenen ikinci sezon onayını alamadı. Lost ekibinin yeni oyuncağı, daha önce anlatılmamış bir hikayeyi anlatmaya soyunmuş, alternatif öyküsünde bolca soru işareti yaratmaya kalkışsa da bunu başaramamıştı. Oyuncu kadrosu sevilse de, her bölüm aynı formülü işleyen sıradan tekrarlara gebe senaryosu ile sürekli temposu düşen bir diziye dönüştü. 16 Ocak’ta iki saatlik özel yayınla başlayan dizi, 13 Bölümlük ilk sezonunu 26 Mart’ta tamamlamıştı. İlk bölümüyle, sezon finali dışında kötü bölümlerle yarattığı beklentiyi de boşa çıkarınca kaçınılmaz olarak iptal edildi.

Bones’un spin-off’u olarak yola çıkan ve tanıtımı bir bölüm ayrılarak Bones’da yapılan “The Finder” ise bir türlü istenen reytingleri yakalayamayarak kanalın bu yılki hayalkırıklıkları listesine eklendi. 12 Ocak’ta yayınlanan pilot bölümle ekran macerasına başlayan dizi, hayli eğlenceliydi ama izlendikçe birbirinin tekrarı bölümlerin gelmesi sürpriz olmadı. Daha çok yaz eğlencesi gibi durmasına rağmen, kanalın doğru zamanda yayına sürmemesi sebebiyle istenen izlenme oranlarını getiremeyerek gölgede kaldı. İlk sezon için yapılan 13 bölümlük anlaşmasını Cuma günü tamamlayacak dizi, sezon finalini yaptıktan sonra ekranlara veda edecek.

Gelelim yeni sezon onayı alan “Touch”a… Heroes dizisinin yaratıcısı Tim Kring’in yeni dizisi, karmaşık yapısı ve herşeyi finalde bağlamasıyla izleyenin bağımlısı olacağı yeni bir alışkınlık sundu. Kiefer Sutherland faktörü de devreye girince sezonun en öne çıkan dizilerinden biri olması sürpriz olmadı. 25 Ocak’ta müthiş bir pilotla yapılan ön gösteriminden sonra ara veren ve yayınına 22 Mart’tan itibaren başlayan “Touch” ilk üç bölümde yaşadığı tıkanıklıkları da savuşturunca şu anda ilk sezonunu yaşayan diziler içinde bir sonraki bölümü en çok merak edilen yapım konumunda. Bu akşam 10. Bölümü yayınlanacak dizi, 31 Mayıs’ta iki saatlik özel yayınla sezon finali yapacak… 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template