♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

NBC’den Dört Diziye Yeni Sezon Onayı


Hareketli günün iptal, onay kararları peşpeşe gelmeye devam ediyor. Gelen açıklamaya göre “Parenthood”, “The Office”, “30 Rock” ve “Community” yeni sezon onaylarını kaptı.

Ekrana macerasına başladığı günden bu yana çizgisini koruyan ve özel dizilerden biri olarak öne çıkan “Parenthood” beklendiği gibi yeni sezon onayı aldı. Üçüncü sezonunu tamamlayan dizinin yeni sezonu 15 bölümden oluşacak.

Ödül törenlerinin gediklisi “30 Rock” ise son kez yeni sezon onayı aldı. Önümüzdeki kış sezonunda başlayacak olan yedinci sezon, aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

Sekiz sezonluk macerası boyunca kendine has stiliyle komediye yeni soluk getirmiş dizilerden “The Office” beklendiği şekilde yeni sezon onayını aldı. Dokuzuncu sezonu görecek olan dizinin son kez onay aldığını söyleyenler çoğunlukta.

Kanalın deli işi çalışma grubu topluluğu dizisi “Community”de fanlarının yoğun başkaldırısı sonunda dördüncü sezonu kaptı. Dördüncü sezonun 13 bölümden oluşması planlanıyor.

Peşpeşe gelen yeni sezon onaylarından sonra, kanalın kısa süre içinde diğer dizilerine ilişkin kararlarını da açıklaması bekleniyor.


Tüm sezonun onay ve iptal listesine burdan ulaşabilirsiniz...

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template