♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

"Family Guy" ve "American Dad" Devam, "The Cleveland Show" Şüpheli


Yayındaki dizileri hakkındaki kararlarını peşpeşe açıklayan Fox, üç animasyonu için beklenen duyuruyu yaptı. Family Guy ve American Dad yeni sezon onayı alırken, The Cleveland Show hakkında herhangi bir karar açıklanmadı.

Fox’un uzun soluklu animasyonu “Family Guy” beklenen yeni sezon onayını alırken, 11. Sezonu ve 2014’e kadar yayında kalmayı garantilemiş oldu. 20 Mayıs akşamı bir saatlik özel bölümle sezon finali yapacak olan animasyon, 22 bölümden oluşacak yeni sezonuna eylül ayında başlayacak.

Bir diğer uzun soluklu animasyon “American Dad”de benzer şekilde beklenen yeni sezon onayını alarak, 8. Sezonunu ve 2014’e dek yayınlanmayı garantiledi. Pazar akşamı sezon finali yapacak olan dizinin yeni sezonu 22 bölümden oluşacak ve Eylül ayında başlayacak. 

Gelelim “The Cleveland Show”a… Üçüncü sezonu yayınlanmakta olan dizi hakkında Fox’un kararını açıklamamış olması büyük ölçüde iptal edileceği şeklinde yorumlanıyor. Zira diğer iki animasyonda aynı ekibin işleri, aynı görüşmeler içerisinde yer almakta. Üç dizininde yaratıcısının aynı ekip olması, Seth MacFarlane’in ağırlığını koyup onay kararı alacağını düşünenlerde yok değil. Anlaşılan Fox, dizinin 20 Mayıs’ta yapacağı sezon finalinden sonra karar verecek.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template