♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Game of Thrones 3. Sezon Onayı Aldı

İlk sezonuyla olay yaratan, ikinci sezonuna da rekorla başlayan Game of Thrones, beklendiği gibi üçüncü sezon onayını aldı.

George R.R. Martin'in kitap serisinden uyarlanan dizinin yeni sezon onayı almasına zaten kesin gözüyle bakılıyordu. Rekorla yapılan yeni sezon açılışından sonra yayıncı kanal HBO, daha fazla beklemeyerek yeni sezon onayını duyurdu. Ki bu durumun aynısı geçen yılda yaşanmış, dizi yayına başladıktan iki gün sonra ikinci sezon onayını almıştı.

HBO’dan yapılan açıklamada “Dizinin yaratıcıları bizde yarattıkları beklentileri aşmayı başardı, izleyicilerimiz ve medyadan gelen desteklerden dolayı mutlu ve heyecanlıyız. Benioff ve Weiss’in gelecek sezon bize ne göstereceklerini görmek için şimdiden sabırsızız” denildi.

1 Nisan’da yaklaşık 6.5 milyon izleyiciyle rekor kırmasının yanı sıra sosyal medyada da günün konusu olan dizi, ikinci bölümde de seyircisini tutmayı başarmıştı. Yayındaki yapımlar arasında bir sonraki bölümü en çok merak edilen dizi, Pazar akşamı üçüncü bölümüyle sezonuna devam edecek. Üçüncü sezonun yayın tarihi ise elbette gelecek yıl bu zamanlar.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template