♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Fringe'in Kaderi Belli Oluyor

Başladığı günden bu yana iptal edilme korkusu yaşayan dizi Fringe’in kaderi bu hafta içinde belli oluyor. Dördüncü sezonunu bitirmeye hazırlanan dizi hakkında Fox’un yapım ekibiyle görüşmelere başladığı idari yapımcı Joel Wyman tarafından twitter hesabı aracılığı ile doğrulandı.

Peşpeşe yeni sezon onaylarını açıklayan Fox’un yüksek bütçesine rağmen düşük izlenme oranıyla istediğini alamadığı diziye bir şans verip vermeyeceği merak konusu. Dedikodular bir yana, Wyman görüşmelerin olumlu geçtiği müjdesini verdi. Dizi fanlarının verdiği destekle iyi hissettiklerinin altını çizden yapımcı, önümüzdeki günlerde olumlu karar çıkmasını beklediğini duyurdu. Fanların sorularına da cevap veren Wyman, yeni sezon siparişinin 13 bölümden oluşması ve dizinin gerçek bir finali hakettiğini yinelerken, film projesi konusunda herhangi bir girişimleri olmadığını da söyledi.

Bilindiği üzere dizinin oyuncuları da sürekli yaptıkları açıklamalarda, dizinin gerçek bir final yapması gerektiğinin altını çizmişlerdi. Durmadan ara vermesine sinir olduğumuz Fringe, Cuma akşamı 18. Bölümüyle ekran macerasına devam edecek.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template