♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Fox'tan 3 Diziye Yeni Sezon Onayı


Bu sezon yayınladığı dizilerden memnun kalan Fox’tan sonunda beklenen karar geldi… Glee, New Girl ve Raising Hope yeni sezon onaylarını aldı.

Müzikal çılgınlığını yeniden gündeme getiren Ryan Murphy güzellemesi Glee, kanala getirdiği yüksek izlenme oranlarının ödülü olarak dördüncü sezon onayını aldı. Yeni dizi olmasına rağmen kısa sürede sevilip benimsenen New Girl, ikinci sezon onayını alarak başarısını perçimlerken, ekranların nev-i şahsına münhasır dizisi Raising Hope da üçüncü sezon onayını aldı.

Ortalama seyircisi bölüm başına yaklaşık 8 milyonu bulan Glee, üçüncü sezonuna uzun bir ara vermişti ve 10 Nisan’da dönecekti… Dönüşü beklemeyen Fox, zaten beklenen kararını açıkladı.

Yaklaşık 7 milyon ortalama seyirci ile beklenen rakamları da aşan New Girl, yayınına devam ederken, 5 milyon civarı ortalama seyirci rakamını tutturan Raising Hope yarın akşam sezon finali yapmaya hazırlanıyor.
Fox Başkanı Reilly’nin açıklamaları her zaman olduğu dizilere ve ekibe övgüler içeriyordu diyelim ve geçelim neler içermediğine…

Fringe, Touch, Breaking In, The Finder ve Alcatraz için henüz bir açıklama gelmedi. Özellikle sezon finalini yapmasından sonra Alcatraz’ın akıbetinin ne olacağı merak konusu…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template