♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Gizemli "666 Park Avenue"nin Sakinleri Belli Oldu

ABC’nin doğaüstü olaylara dayanan yeni dizi siparişi “666 Park Avenue” için çalışmalar hızla sürüyor. Sıradışı apartmanın ilk sakinleri de belli olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde kadroya ilk olarak katılan Lost’un John Locke’si olarak tanıdığımız Terry O'Quinn olmuştu.

Gizemli binanın sahibini canlandıracak O'Quinn’den sonra kadroya olayları yaşayacak çifti canlandırmak üzere Dave Annable ve Rachael Taylor katıldı. Gabriella Pierce’in aynı adlı seri romanından uyarlanan dizide, New York’un binalarından birinde yöneticilik yapma fırsatına sevinen ama çok geçmeden açıklanamayan olaylara şahit olan genç bir çiftin öyküsünü anlatılacak.

Brothers & Sisters’ın Justin’i olarak tanınan Anable, dizideki rolüyle ödülde kazanmıştı. 32 yaşındaki oyuncu beş sezon süren uzun soluklu dizinin dışında Reunion kadrosunda da yer almıştı. Son dönemim gözde sarışınlarından Rachael Taylor’sa, korku filmlerinde dikkat çektikten sonra Grey’s Anatomy ile ekranlara alışmıştı. 1984 Avustralya doğumlu Taylor, son olarak fiyaskoyla sonuçlanan yeniden çevrim Charlie's Angels'da yer almıştı.

Warner Bros’un yapımcı ağırlığıyla hazırlanan, Fringe senaristlerinden David Wilcox’un senaryosunu yazdığı pilot bölüm dizi dünyasının önemli yönetmenlerinden Alex Graves tarafından yönetilecek.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template