♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yeni Keane Albümü 7 Mayıs'ta

Gitarsız rock grubu olarak kendine has soundu ve debut albümlerinde yer alan “Everybody’s Changing” ile çıkış yaparak kazandığı başarısını her yeni albümde mumla arayan Keane, dördüncü stüdyo albümü “Strangeland” ile ilgili detayları verdi ve albümün tesaer’ını yayınladı.

12 şarkıdan oluşacak albüm, 2011’de kaydedilmeye başlandı ve grubun belirttiğine göre son şeklini 12 Ocak’ta aldı. Grubun keyboard’cusu  Tim Rice-Oxley'nin Sea Fog Stüdyosunda Dan Grech-Marguerat prodüktörlüğünde kaydedilen albüm Island etiketiyle 4 farklı versiyonda yayınlanacak. 7 Mayıs’ta yayınlanacak “Strangeland” şimdiden ön siparişleri almaya başlarken, CD, Extended Version CD, LP ve CD/DVD/Kitap seti Deluxe Edition formatlarında hazırlanmış durumda.

Cd versiyon 12 şarkıdan oluşurken, Extended Version 4 şarkılık bonus track içerecek. Deluxe Edition’ı ise bunlara ek olarak beş akustik videoluk dvd ve özel fotoğraflardan oluşan kitapçık oluşturuyor. 7 Mayıs’tan önce yayınlanacak ve albümü müjdeleyecek single konusunda ise herhangi bir bilgi gelmedi.

Albümde yer alacak şarkıların listesi ise şöyle:
1. You Are Young
2. Silenced By The Night                                  
3. Disconnected
4. Watch How You Go
5. Sovereign Light Café                     
6. On The Road
7. The Starting Line
8. Black Rain
9. Neon River
10. Day Will Come
11. In Your Own Time
12. Sea Fog



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template