♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

“Wanderlust”, “Starlet” ve “2 Days In New York”tan Yeni Afişler

Biri ülkemizde gösterime girecek, diğer ikisi bağımsızların merakla beklediği üç filmden yeni afiş geldi.

Role Models’in yönetmeni David Wain’in, Paul Rudd’la işbirliğine devam ettiği komedi “Wanderlust” gişeye göz kırpıyor. Üstelik Paul Rudd – Jennifer Aniston ikilisine eşlik eden oyuncu kadrosu da Justin Theroux, Alan Alda, Malin Akerman, Ken Marino, Joe Lo Truglio, Kathryn Hahn, Lauren Ambrose, Jordan Peele, Kerri Kinney’den oluşmasıyla dikkat çekiyor. Amerika’da 24 Şubat’ta vizyona girecek film, bizde de 4 Mayıs’ta gösterime girecek.


Sean Baker draması “Starlet”, bağımsızcılara göz kırpıyor. 2008 yapımı “Prince of Broadway” ile bağımsız film kanadının baştacı olan ve almadık ödül bırakmayan Baker, bu kez 21 ve 85 yaşında iki kadının öyküsünü anlatmaya soyunuyor. Dree Hemingway ve Besedka Johnson’ın sürüklediği filmde Stella Maeve, James Ransone ve Karren Karagulian kadronun diğer isimleri. Filmin vizyona giriş tarihi belirlenmiş değil ama SXSW galasında yer alacak.


Linklater’ın ilişki filmleri “Before Sunset” ve “Before Sunrise”ın oyuncusu Julie Delpy, seriye kendi yorumunu getirdiği “2 Days in Paris”i öncülü gibi ikinci filmle destekliyor. “2 Days in New York”ta Delpy’e eşlik eden isim bu kez Chris Rock. Geçtiğimiz ay Sundance’te prömiyerini yapan film, 28 Mart’ta Fransa’da gösterime girecek.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template