♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Oscar Özel Yayını Ntv, Cnbc-e ve Hde'de...

“84. Oscar Ödülleri ” 27 Şubat Pazartesi sabahı sahiplerini bulacak. Hollywood’un ve sinema sektörünün en prestijli ödüllerinin dağıtılacağı bu özel tören canlı yayınla NTV’de. Gecenin sunucusu ise 9. kez ünlü komedi oyuncusu Billy Crystal... Muhteşem tören Vodafone Red'in katkılarıyla ekrana gelecek. 

Oscar Ödül Töreni özel yayını 26 Şubat Pazar gecesi (Pazartesi’ye bağlanan gece) saat 23:15’de Yekta Kopan’ın sunacağı, sinema eleştirmenleri Mehmet Açar, Tuğrul Eryılmaz, modacı Simay Bülbül ve Vogue Türkiye editörü Zeynep Yapar’ın değerlendirmeleri ile katılacağı “Oscar’a Doğru” programı ile başlayacak. Aynı kadro saat 00:00’da “Kırmızı Halı”dan geçiş yapacak yıldızların kostümlerini yorumlayacak.  Gece 03:30’da ödül töreni ile devam edecek muhteşem geceyi NTV simultane çeviriyle ekrana getirecek. 

Tören CNBC-e’den orijinal sesiyle takip edebilecek. Yüksek çözünürlük farkıyla da HD-e’de yayınlanacak (HD-e, sadece D-Smart 58. kanalda).

Uykusu tatlı olanlara ve kaçıranlara bir de müjdemiz var. Törenin tekrarını alt yazılı olarak Pazartesi 21:00’da NTV’de izleyebilirler.

KIRMIZI HALI 00:00 –Canlı-
Gecenin en renkli seremonisi sayılan, yıldızların kırmızı halı üzerindeki boy gösterileri NTV ekranından canlı olarak yayınlanacak. Bakalım bu sınavı kimler alnının akıyla geçecek, kimler törenden önce aynaya bakmamış mı dedirtecek... Programda Simay Bülbül ve Vogue Türkiye editörü Zeynep Yapar, modacı gözüyle yıldızların giyim stillerini, mücevherleri,  en küçük detayına kadar her şeyi değerlendirecek. Sinema ve moda dünyasının ünlü simaları, film dağıtıcıları ve yapımcılarının canlı yayında değerlendirmeleri de ekrana gelecek. 

84. OSCAR ÖDÜL TÖRENİ 03:30 –Canlı-
Billy Crystal’ın dokuzuncu kez sunuculuğunu üstlendiği gecede, sinema dünyasının en prestijli ödülünü alan filmler, oyuncular ve yönetmenler belli olacak. 
Oscar ödüllerini sunacak ünlü isimler arasında Penelope Cruz, Halle Berry, Cameron Diaz ve Oscarlı oyuncu Angelina Jolie, Tom Hanks, Tom Cruise, Jennifer Lopez ve Emma Stone da bulunuyor.

Oscarları bilerek izlemek için her şey oscar.ntvmsnbc.com adresinde...

Oscar Gecesi Yayın Akışı (NTV)
23:15 OSCAR’A DOĞRU (Canlı)
00:00 KIRMIZI HALI (Canlı)
03:30 84. OSCAR ÖDÜL TÖRENİ (Canlı)


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template