♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

The Asset'in Ajanı Bulundu: Ali Larter

Fox’un yeni sezona hazırladığını duyurduğumuz casusluk dizisi konusunda aşama kaydedilmeye başlandı. “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” yaratıcısı olarak tanıdığımız Josh Friedman’ın yeni dizisi “The Asset” beğenilmiş ve pilot bölüm siparişi almıştı. Hazırlıklarda gelinen aşama ise oyuncu kadrosunun şekillenmesi…

CIA’nın New York ofisinde çalışan bir kadın ajanın üzerine odaklanan dizinin kadrosuna iki oyuncu katıldı: Ali Larter ve Bradley Whitford…

Final Destination serisi ile tanıdığımız, Heroes ile dünya çapında tanındığına şahit olduğumuz Larter, ünlü bir dünya gezgini olarak foto muhabirliği kamuflajı altında CIA ajanı olan Anna King karakterini canlandıracak. Resident Evil serisinde de yer alan Larter, son olarak Heroes’un tv filmi projesini beklemiş ama pek mümkün gözükmediğini söylemişti.

The West Wing’in Josh Lyman’ı olarak tanıdığımız Bradley Whitford ise, CIA New York ofisinin Anna hayranı ve destekçisi şefi Leo olarak karşımıza çıkacak. Emmy ödüllü oyuncu, uzun soluklu dizilerden sonra iptal gören The Good Guys, In Plain Sight gibi birkaç dizide yer almıştı.

Heroes’un da iptal edildiğini eklersek, dizinin yaratıcısı ve şimdilik iki oyuncusu iptal olmuş projelerden sonra yeni sayfa açmaya çalışacak. Sarah Connor Chronicles, vasatın üstünde iki sezondan sonra haketmediği halde iptal edilmişti.

Yeni Josh Friedman projesinin pilot bölümünü yönetecek isimse alışık olunduğu üzere sinema dünyasından çıkış yapan bir yönetmen: Neil Burger… “The Illusionist” ile çıkış yapan Burger, son olarak “Limitless”i yönetmişti.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template