♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Mark Wahlberg, Yeni Basketbol Draması ve Rol Arkadaşı Justin Bieber ile İlgili Konuştu

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında genç kızların eski sevgilisi Mark Wahlberg ile şimdiki sevgilisi Justin Bieber’in birlikte bir filmde oynayacağından bahsetmiştik. Her ne kadar ikili birlikte biraz tuhaf gözükse de, Wahlberg projeyle ilgili MTV’ye konuştu. 

Sokak basketbolunun dünyasını anlatan ve ismi henüz belli olmayan ve “How to Make It In America”nın yaratıcısı Ian Edelman’ın projesi olan film için Wahlberg şunları söyledi:

“The Color of Money” gibi düşünün. Paramount beni aradı ve yaşlı bir adamla genç bir adamın hikayesini anlattı. Ben de ‘harika, hadi Jack (Nicholson)’i alalım, Robert De Niro’yu alalım, Robert Duvall’ı alalım dedim. Ama onlar ‘Garret Hedlund’a ne dersin dediler. Ben ‘Ne için?’ diye sorarken, onlar ‘genç adam rolü için’ diye cevap verdiler”.

Rol arkadaşı Bieber için ise, onunla tanışıp görüştüğünü belirten Wahlberg, onun neyi nasıl yaptığını izlediğini, konuştuklarını ve projeyle ilgili sorun görmediğini belirtti. Aslında “genç adam” rolünü Bieber’in oynaması fikri Wahlberg‘in kendisine ait. Paramount ise, Wahlberg’in bu büyük riski aldığını kabul ediyor. Wahlberg’in son yıllardaki başarılı oyunculuğunu düşünürsek, Bieber’in Oscar adayı bir aktör olacak kadar ilerleme kaydetmesi pek de beklenen bir şey değil.

Filmin senaryo yazım aşaması devam ederken, yönetmen koltuğuna oturacak isim ise henüz belli değil.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template