♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Kristin Chenoweth 'Hot in Cleveland' kadrosunda!

Başarılı iki sezonu geride bırakıp, üçüncü sezonunu yarılayan Hot in Cleveland kadrosuna dizinin hayranlarını sevindirecek konuk oyuncu katılıyor…

Bir nevi kim vurduya giden güzelim Pushing Daisies'le sevilen oyuncusu Kristin Chenoweth’li bölümün yayınlanma tarihi ise Mayıs olarak planlanıyor.

Chenoweth’in diziye katılım haberi ise heyecan verici sıfatlanmasıyla idari yapımcı Sean Hayes’in twitter hesabından duyurması ile doğrulandı. Hayes heyecanla ''Duydunuz mu? Kristin Chenoweth, Hot in Cleveland'a konuk oluyor!'' yazarak takipçilerine duyururken oyuncu da şimdiden sabırsızlandığını yazdı.

Chenoweth’in canlandıracağı karakter, dizinin kahramanlarından birinin L.A.’de yaşayan bir arkadaşı olacak. Uzun süren ilişkisinden sonra arkadaşlarından destek görecek ve kızlarımız onları barıştırmaya çalışacak.

1968 Oklahama doğumlu sarışın yıldız, 2001’de üzerine kurulu dizi “Kristin” ile kariyerine başlamış, The West Wing kadrosunda parlamıştı. Kariyerinin şimdilik zirvesini Pushing Daisies ile yaşadı ama dizinin sadece iki sezon sürmesi talihsizliği oldu. Glee’de de izlediğimiz oyuncu ABC’nin yeni dizisi G.C.B.'de kaptığı başrol ile şov yapmaya planlarında.

Yakın zamanda dördüncü sezon onayını alan Hot in Cleveland, Çarşamba akşamları ekran macerasına devam etmekte…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template