♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Ellen Barkin ve Greg Kinnear, Modern Family'de

Üçüncü sezonunu başarıyla sürdüren komedi Modern Family, iki sinema yıldızını konuk etmeye hazırlanıyor. Hemde bu konuklukların uzun sürme olasılığı mevcut.

İki oyuncu da diziye Phil aracılığıyla katılacak. Ellen Barkin, rakip emlakçı Vera olarak karşımıza çıkarken, bu rekabet dolayısıyla karakter sevilirse sezon boyu sürmesi de gündemde. Greg Kinnear ise Phil'in yeni iş ortağı Tad olarak karşımıza çıkacak ve bu karizmatik adam Phil'i etkisi altına almaya çalışırken, Claire ile yıldızları barışamayacak.

Bir dönemin önemli aktristlerinden Ellen Barkin, Al Pacino ile oynadığı "Sea Of Love" sayesinde adını duyurmuş, peşi sıra oynadığı filmlerle parladığı 90'lı yıllardaki cazibesini bir daha gösterememişti. 57 yaşındaki aktrist, kariyerinde ilk defa bir dizide oynamış olacak.

Greg Kinnear ise deyim yerindeyse bugünkü konumuna tırnaklarıyla kazıyarak gelmiş bir isim. 48 yaşındaki oyuncu, tv filmleriyle 1988'de başladığı kariyerinde "As Good As it Gets" ile kariyerinin zirvesine çıkmıştı. Little Miss Sunshine ile benzer bir başarı yakalayan oyuncu, dizilere yabancı değil. Kinnear, bu yıl mini dizi The Kennedys'de yer almıştı.

İki yıldız oyuncunun yer alacağı bölümlerin gelecek yılın başında karşımıza çıkacağı tahmin ediliyor. Bu hafta yayınlanan 10. bölümüyle sezon arasına giren Modern Family, 4 Ocak'ta kaldığı yerden devam edecek.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template