♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Beklenen Karar Geldi: Prime Suspect İptal

İngiliz dizilerinin Amerikan uyarlamalarındaki başarısızlığı sürüyor. Son kurban Prime Suspect oldu. NBC'nin eski usül polisiyesi hakkında beklenen iptal kararı sonunda geldi ve Maria Bello da çok geçmeden bu kararı doğruladı.

1991 - 2006 yılları arasında, Helen Mirren'ın varlığıyla büyük ilgi gören Prime Suspect'in Amerikan versiyonunda Maria Bello yer alıyor ve aynı atmosfer verilmeye çalışılıyordu. Tv filmi tadında, eski usül polisiyeye Amerikan izleyicisi bir türlü alışamayınca reytingleri de bir türlü istenen seviyeye gelemedi. Tabii bunda orjinaliyle kıyaslanamayacak denli oyunculuk farkının da etkisi büyüktü. Fazla aksiyon ve heyecan sunamayan Prime Suspect US, başarısızlığının sonucunu da görmüş oldu.

Henüz yedi bölüm yayınlanmış olan dizinin 13 bölümlük prodüksiyonu da tamamlanmış olsada, NBC'nin açıkladığı sezon takviminde olmamasıyla geldi gelecek haber böylece doğrulandı. Bello'nun doğrulamasına rağmen çok küçükte olsa NBC'nin sezon tamamlandığında diziyi geri döndürme ihtimalide bulunuyor. Çekilen 13 bölümün yayınlanmasından sonra, en azından ilk sezon tamamlanmış olacak.


Prime Suspect sonrası kanalın Grimm için tam sezon onayı vermesi bekleniyor...

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template