♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Darren Aronofsky’den “Noah”


Paranoyak matematikçilerden güreşçilere, hatta bale dansçılarına kadar her şeyle uğraşan yönetmen, şimdi de işin içine İncil’i sokuyor.

Çocukluğundan beri Noah ve ailesinin hikayesinden etkilendiğini söyleyen “Black Swan”ın yönetmeni, sayısız jenerasyonu etkileyen kaderle ilgili bu destansı hikayede, Noah’ın tutkusunu beyaz perdeye aktarmak için sabırsızlandığını belirtiyor.

13 yaşında “The End Of The world Through Noah’s Eyes” adlı bir şiir yazıp, ödül kazanacak kadar etkilendiği bu projenin, Aronofsky’nin aklında çok uzun yıllardır olduğu açık.

Noah’ın karanlık ve karmaşık karakterinden etkilendiğini 2007 yılında söylemiş olan ünlü yönetmen, filmin senaryosunu yazma işini de Oscar ödülüne aday olmuş John Logan’a teslim etmiş durumda. 

Paramount Pictures ve New Regency Productions iş birliğiyle yönetilecek filmin yapımcılığında Aronofsky’nin yanındaki isim ise Scott Franklin.

130 milyon dolarlık bütçesiyle yönetmenin çekeceği en pahalı film olan Noah için yapım şirketinin önerisiyle yıldız oyuncu avına çıkılmış durumda. Film parasını çıkarabilmek için birkaç yıldız oyuncu lazım önerisine hayır demeyen Aronofsky ilk olarak Christian Bale ile anlaşmıştı.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template