♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

New Girl Tam Sezon Onayını Aldı

Tv Dünyasında iki haftadır süren yeni diziler maratonundan ilk olumlu haber New Girl'den geldi.. 20 Eylül akşamı ekranlara gelmeye başlayan dizi, yüksek reytingleri ve iyi eleştiriler almasının etkisiyle ilk sezonunu garantiledi.

Kalbi kırılmış bir kadının, internetten bulduğu ilan sonrası 3 adamla birlikte aynı evi paylaşmasını anlatan dizi, pilot bölümüyle sezona iyi bir başlangıç yapmıştı. Pilot bölümün günler öncesinden internete düşmesine rağmen 10.1 milyon kişi tarafından izlenmes ve çok sevilmesi nedeniyle Fox, dizinin ilk sezonunu 24 bölüme çıkardığını açıkladı.

Aldıkları yüksek reytingin yanı sıra, olumlu eleştiriler sebebiyle henüz ikinci bölümü yayınlanmışken bu kararı aldıklarını söyleyen Fox diziye güvendiğini göstermiş oldu. 

Tam sezon onayında hiç kuşkusuz Zooey Deschanel'in payı büyük. Sevimli oyuncunun performansı diziyi izleme sebebi olurken, diğer faktörde Fox'un diziyi doğru planla doğru güne koyması. Zira Fox'un Salı akşamları Raising Hope ve Glee gibi iki önemli kozunun yanına eklediği New Girl'le günü zafer gecelerine çevirmesi süpriz değil... 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template