♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Martin Scorsese “The Gambler”ın Tekrarı İçin Kolları Sıvadı


“The Departed” filminden tanıdığımız ikili, yönetmen Martin Scorsese ve senarist William Monahan, şimdi de 1974 yapımı “The Gambler”ı tekrar beyaz perdeye taşımak için bir araya geldi.

Hal böyle olunca, ikilinin “The Departed”daki erkek başrol oyuncusu Leonardo Di Caprio’yu kadroya dahil etmek istemeleri pek de şaşırtıcı olmadı.

Gelen haberlere göre, filmin tekrar çekimi için çalışmalara yoğunlaşan ikili, Scorsese’nin bitmek bilmeyen yapılacaklar listesiyle uğraşmakta. Bu durumda, filmi ne zaman izleyebileceğimiz de netlik kazanamıyor.

Orijinal filmde James Caan, kumar alışkanlığına kapılan ve bu sebeple öğrencileriyle arasındaki iletişimi sekteye uğrayan bir İngiliz profesörünü canlandırmıştı.

Filmin yönetmeni ise, “Saturday Night And Sunday Morning” ve “The French Lieutenant's Woman” filmlerinden tanıdığımız Çek yapımcı Karel Reisz idi. 

Rol, tam Di Caprio’nun üstleneceği cinsten. Ayrıca, Scorsese’nin son beş yapımının dördünde bulunduğundan, ona hayır demesi pek de ihtimal dahilinde değil gibi.

Bununla ilgili son haberleri takip ediyor olacağız. Sonuçta bu adamlar en son bir araya geldiğinde, ortaya çıkan iş hiç de fena değildi.

Martin Scorsese’nin sıradaki filmi “Hugo”, 2 Aralık 2011’de sinemalarda olacak.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template