♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Starsailor Vokalisti James Walsh Solo Kariyerine E.P. İle Başladı

Lise grubu olarak ilk adımlarını atmış ve 2000 yılından bu yana şu anki kadrosuyla başladığı profesyonelliğe dört albüm sığdıran ünlü İngiliz rock grubu Starsailor'un vokalisti James Walsh sonunda iki yıldır üzerinde çalıştığı solo kariyerinin ilk kayıtlarını yayınladı.

2001 yılında yayınlanan ilk albümleri "Love is Here" ile yılın en önemli çıkışlarından birine imza atan grup, sayısız hit çıkarmış ve 2009 yılında yayınladıkları dördüncü albümleri "All the Plans"a kadar bu başarıyı sürdürmüştü. albümün hemen sonrasında James Walsh, solo albüm çalışması yapmayı çok istediğini ve bu yönde çalışacağını söylemişti. İki yıllık çalışma sonunda meyvesini verdi ve Walsh, ilk kayıtlarını "Live At Top Of The World" adını verdiği beş şarkıdan oluşan bir e.p'de toplayarak yayınladı. Tromso Chamber Orchestra ile birlikte stüdyoya giren Walsh, akustik kayıtlarıyla, Starsailor'un soundundan uzak daha sakin bir kayıtla karşımıza çıkıyor.

Grubun ikinci albümüyle aynı adı taşıyan "Silence is Easy"nin de yer aldığı beş şarkılık e.p. Walsh'un bilinen müzikal tercihlerinin yansıması olarak beklendiği gibi tınlıyor. Olası bir albüm için çok heyecan yaratmasa da, iki senedir özlenen sese yeniden kavuşma görevini layıkıyla üstleniyor.

Çıkış parçası Man On The Hill, şarkıcının resmi internet sitesinden ücretsiz indirilebilmekte... 
  

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template