♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Cruise, “Horizons”ın Kadın Başrol Oyuncusu İçin Ava Çıktı

Ne zaman Tom Cruise bir rol için el sıkışsa, karşısında oynayacak genç ve yetenekli kadın oyuncuyu seçmek durumunda kalıyor. Tıpkı kısa bir zaman önce “One Shot” için Hayley Atwell ve Alexa Davalos arasından seçilen Rosamund Pike gibi. Fakat “Horizons”da bu seçim daha da zor olacak gibi. 

Showblitz’in haberine göre; Jessica Chastain, Olivia Wilde, Noomi Rapace, Brit Marling ve Olga Kurylenko, Cruise’un karşısında oynaması için düşünlen isimler ve bunların içinden kimin uygun görüleceği önümüzdeki haftalarda belli olacak. Senaryoda iki önemli kadın rolü olması, bu yıldızlarda ikisinin bir arada görülebileceği ihtimalini de getiriyor. 


Kıyamet sonrası gelecekte geçen filmde, insanların dünya üzerindeki bulutlarda yaşamaya zorlanması anlatılıyor. Cruise, yeryüzünde hain bir yaratık tarafından gönderilen canlılar üzerinde görev alan bir askeri canlandırıyor. 

Seçilecek kadın yıldızlardan biri Cruise’un takım arkadaşını ve sevgilisini, diğeri ise dünyanın yabancılar tarafından istila edilmeden önceki nişanlısını oynayacak. Tahminimize göre Wilde, Kurylenko ve Rapace’den biri geçmiş kısım için; Chastain ve Marling’den biri de sonraki bölüm için uygun olacak. 

Filmin yönetmenliğini “Tron: Legacy”den tanıdığımız Joseph Kosinski yapacak. 

Ama bundan önce Cruise’u “One Shot”da göreceğimizden, bu filmin çekimine gelecek yılın başlarında ancak başlanabileceğini düşünebiliriz. 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template