♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Brett Anderson Bu Kez Suede'le Stüdyoya Giriyor


Brett Anderson, hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Solo albümünün yayınlanmak üzere olmasının heyecanını yaşayan Anderson, bir yandan albümden ilk şarkıya klip çekip çıkacağı turnenin son detaylarını ayarlarken diğer yandan da Suede'le yeniden stüdyoya girme hazırlıklarında...

Bu sıralar solo albümü “Black Rainbows”un tanıtımıyla meşgul olan şarkıcı, işleri biter bitmez Suede ile stüdyoya gireceğini açıkladı.

Sevilen grup, bir süre önce yeni albüm için stüdyoya girmedikleri takdirde daha fazla birlikte devam edemeyeceklerini ifade etmiş olsa da; Anderson, bu yoldaki istekleri devam ettiği sürece grubun devam edeceğine inancının tam olduğunu söyledi.

Sahne heyecanı devam ettiği sürece, aksi için bir sebep olmadığını belirten Anderson, Suede ile birlikte olduğu sürece bunun mümkün olmadığını öğrendiğini, benzer şeyleri yapıyor olmanın buna sebep verebileceğini, 2003’teki bu durumun tekrar olmasına izin vermeyeceğini de sözlerine ekledi.  

Bilindiği üzere brit-rock'un en önemli grubu olarak peşpeşe harika albümlere imza atan Suede, 2002'de yayınladığı A New Morning sonrası dağılmış, Anderson'da 2007'de yayınladığı albümle solo kariyerine başlamıştı. 2010'da toplama albümün turnesi için yeniden biraraya gelen kadro, artık sorunları aşmış görünüyor.

Solo kariyerinin dördüncü albümüne imza atan Brett Anderson, Black Rainbows'dan ilk single Brittle Heart'ın klibini yayınladı. 26 Eylül'de çıkacak albümün ön izlemesini de, klibi de izlemek için buyrun...




Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template