♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Spin Dergisinden Nevermind'a Özel Tribute Albüm...

Gelmiş geçmiş en iyi albümlerden biri sayılan Nirvana'nın Nevermind albümü bu yıl yirminci yaşını kutluyor. 24 Eylül'den itibaren kutlamaları yayıncı şirket Universal'in özel bir setle albümü taçlandıracağını açıklamasından sonra Spin dergisi de özel sayıyla kutlamalara dahil oldu.


Zamanında Rolling Stone dergisi hariç tüm eleştirilerde tam puan alan albümle birlikte grubun da tarihçesine yer veren Spin dergisi Ağustos sayısında ikinci kez albüme değinmiş olacak. 2001 yılında da 10. yılı kutlayan dergi bu kez müzik dünyasının önde gelen isimlerine albümle ilgili fikirlerini de sormuş. Etkisi kaybolmayan efsane albümle ilgili en büyük güzellikse derginin hazırladığı özel tribute albümü. Bonus parça olarak sadece cd'de yer alan Endless Names'in bile coverlandığı albüm derginin facebook sayfasından ücretsiz indirilebiliyor.

Albümde yer alan en önemli isimlerse kuşkusuz grubun şarkılarını coverlamış olduğu The Vaselines ve Unplugged'da da Cobain'in tanıttığı Meat Puppets... En ilginç yorumun da Foxy Shazam'a ait olduğunu belirtelim...


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template