♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Jonathan Rhys Meyers'dan İntihar Girişimi


Son olarak Tudors dizisinde izlediğimiz ünlü oyuncu Jonathan Rhys Meyers, 28 Haziran gecesi malikanesinde ilaçla hayatına son vermeye kalkıştı.

Scotland Yard'ın devreye girmesiyle hastaneye kaldırılan ünlü aktör, tedavisinin ardından taburcu edildi. Alkol bağımlılığı ile sürekli boğuşmak zorunda kalan oyuncu yıllardır rehabilitasyon tedavileri görüyordu. Son intihar teşebbüsü sonrası oyuncunun hayatını nasıl şekillendireceği ise merak konusu...

27 Temmuz 1977 Dublin doğumlu Meyers, zaten kaybolmuş çocuklardan biri... Babası tarafından terkedilmiş, annesi ve kız kardeşiyle güç bela yaşamaya çalışırken okuldan atılmış... Sokak serserisiyken casting ajansı tarafından keşfedilen, annesinin kızlık soyadını kullanan bir asi... Ufak rollerle başlayan kariyerinde en önemli çıkış "Velvet Goldmine" ile yapan Meyers, filmde canlandırdığı karakter gibi yaşıyor ve sürekli sorunlarla boğuşuyordu. Filmde Glam müziğin efsane ismi David Bowie'yi oynayan Meyers, şarkıları da seslendirmişti. Bu çıkışın ardından yerini sağlamlaştıran rolü ise "Tudors"ta VIII. Henry olarak yakaladı.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template