♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Bush 10 Yıl Sonra Yeni Şarkılarla Geliyor...


Grunge akımına İngiliz katkısı olarak çıkış yapan ve ilk iki albümüyle dünyanın her yerinden hayran kazanan grup Bush sessizliğini nihayet bozdu. Bir oyun için kullanılmışta olsa albüm habericisi single'la Temmuz'da yayınlanması beklenen albüme hayranlarını hazırladı.

1994 tarihli debutları "Sixteen Stone" ile hızla basamakları tırmanan Bush, 1996 tarihli ikinci albüm "Razorblade Suitcase" ile grunge akımında yerini sağlamlaştırdı. Kurt Cobain'in intiharı sonrası başlayan döneme Post-Grunge adı verilirken de en önemli grup olarak adlandırılmıştı. Dördüncü stüdyo albümü "Golden State" çıktığında tarih 2001'di. Bir yıl sonra gruptan ayrılan Nigel Pulsford'un yeri hemen dolsa da o gün bugündür gruptan yeni şarkı duymamış, 2005'te çıkan iki toplama albümle yetinmeye çalışmıştık.

Ve nihayet grup 10 yıl sonra yeni şarkılarla dolu bir albümle dönüyor. Temmuz'da raflarda olacağı söylenen "The Sea Of Memories" için yapılan şarkılardan biri olan "All My Life" ise geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Ücretsiz indirilebilen single aynı zamanda oyun devi EA Sports tarafından NHL'12'de kullanılacak. 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template