♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Kurtlar Vadisi Filistin Sinemalife’a kapak oldu


Türkiye’nin İlk Online Sinema Dergisi Sinemalife, Ocak ayında her zaman olduğu gibi birbirinden seçkin dosyalarıyla nitelikli okumalar sunmaya devam ediyor. Dergi, yıllardır televizyon dünyamızın vazgeçilmezleri arasında yerini alan Kurtlar Vadisi’nin Filistin macerasını  kapağına taşıdı. Mavi Marmara gemisine düzenlenen baskının intikamını almasının anlatıldığı Polat Alemdar ve arkadaşlarının Filistin, İsrail Türkiye üçgeninde yaşananlara sayfalarını açan Sinemalife, çiçeği burnunda oyuncu Göksel Bekmezci ile yapılmış keyifli bir söyleşiye de yer veriyor. ‘Kukuriku Kadın Krallığı’nda Serap Aksoy’un oğlunu canlandıran Bekmezci ile hem kadınlar iktidar olursa ne olur sorusuna cevap aranıyor hem de 80’lerde çocuk olmak masaya yatırılıyor.

Bu önemli söyleşi haberinin yanında, dünden bugüne sinemamızda aşk filmlerine zoom yapılıyor dergide. Türk sineması tarihi boyunca bugüne kadar çekilen aşk filmlerine ayrı bir parantez açılırken, Yeşilçam da türünün gözde örneklerinden olan “Acı Hayat”, “Selvi Boylum Al Yazmalım” Sinemalife’ın bu sayısında yerini alıyor.

Sinemalife’ın zoom sayfalarının bu ayki konukları ise, şöhretin önünden giden yönetmen Danny Boyle, aileden sanatçı Jake Gyllenhal ve Türkiye’nin komedi kraliçesi Demet Akbağ. Öte yandan sinemaseverler ‘Ne Varsa Eskilerde’ ve animasyon severler içinde ‘Düş Perdesi’ başlıklı köşeleri de bu ayda takip edebilecek. Masal Perdesi, To Be Continued, Kült Diye, Kayıp Bakışlar, Modern Klasikler ve Tuhafiye köşeleri ile de sinemaya farklı bir pencereden bakacaksınız. Vizyondakiler, beyazperdeden haberler, pek yakında girecek filmlerin de yer aldığı Aralık sayısında yeni çıkan DVD'ler ile gösterimdeki filmlerin eleştiri yorumlarını da bulmanız mümkün. DVD ödüllü yarışma sayfasında okuyucuyu sürprizlerin beklediği www.sinemalife.com önünüzdeki ekranda. 

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template