♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Baba Oğul Dolandırıcılar, İzleyiciyi Kandıramadı

Yeni sezonun başlamasıyla dizi prömiyerleri, pilot bölümler bir bir başlarken kanalların hesaplarının tutmaması da berberinde gelmeye devam ediyor. Çoğunlukla 4-5 bölümden sonra yayından kaldırılan diziler kervanı oluşurken, bu sezon iptal kararları daha erken geldi.

Fox’un, dolandırıcı baba oğulun hayatına odaklanan dizisi “Lone Star” ilk bölümünün reytinglerinin çok düşük olması sebebiyle, henüz ikinci bölümü yayınlanmış ve çekilmiş dört bölümü daha olmasına rağmen kanal tarafından iptal edildi.

Üçüncü haftasına girdiğimiz yeni yayın döneminin ilk iptal kararı sonrası, kanal “Lone Star”ın yerine hit dizisi “Lie to Me”nin 3. sezonunu bir ay erkene alarak yayınlamaya başlayacağını duyurdu.

Varolmayan petrol şirketinin sözde hisselerini satan, iki ayrı şehirde iki ayrı hayat yaşayan, pilot bölümün sonunda ne yardan ne serden vazgeçmeyerek ikinci evliliğini de yapan Robert/Bob Allen’ın yalanlar üzerine kurulu hayatını anlatan dizinin Kyle Killen tarafından yazılan senaryosu pilot bölümde ünlü bir isme teslim edilmişti. Aşkın 500 Günü ile çıkış yakalayan Marc Webb tarafından yönetilen pilot bölümün buna rağmen düşük izleyici rakamları dizinin de sonunu getirmiş oldu.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template