♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Kara Şövalye, sinemalife.com’un sayfalarında!



Türkiye’nin ilk online sinema dergisi sinemalife.com, her geçen sayıda dolu dolu içeriğiyle yolculuğuna soluksuz devam ediyor. 25 Temmuz’da vizyona girecek ‘Kara Şovalye’yi temmuz sayısında kapağına taşıyan sinemalife.com, filmin yönetmeni olan Christopher Nolan’a da zoom yapıyor. ‘Yalnız Kalpler’ filminin başrol oyuncuları John Travolta ve Salma Hayek’e de parantez açan dergi Altın Koza Film Festivali’nden başarıyla çıkan ‘Made In Europe’ filminin başarılı yönetmeni İnan Temelkuran’ı sayfalarına konuk etti. Bir başka konuk ülkemizdeki sinema sektörünün emektarlarından biri olan Özen Film’in sahibi Mehmet Soyarslan’la zaman yolculuğuna çıktı bu sayısında.

Bu sayıda vizyona giren ya da girecek filmlerle ilgili eleştiri ve değerlendirmeleri de okuyabilecek sinemaseverler. Her biri usta ve yetenekli gençlerin kaleminden çıkan bu yazılarla sinema önü tercihlerinizi belirleyebileceksiniz. Her ay yeni bir köşeyle okuyucusunun karşısına çıkan sinemalife’com’dan yepyeni bir köşe daha; ‘Kayıp Bakışlar Koleksiyoncusu’... Hafızalarımızdan kayıp giden yapımları koleksiyoner bakış açısıyla yeniden hatırlamamıza aracı olacak.

Sinema eleştirilerinin yanı sıra, vizyondakiler, güncel sinema haberleri, pek yakında beyazperdede gösterilecek filmler bu sayıda. Meraklılarının beğenerek takip ettiği ‘Kült diye’ köşesinde bir başyapıt olarak kabul edilen ‘Cesur Yürek’, replikte ise son günlerde gündeme gelen tele kulak skandallarına örnek olacak bir film ‘Devlet Düşmanı’nı bulabilecek sinema tutkunları. Okuyucusunun yoğun ilgi gösterdiği 'dvd' ödüllü yarışma sayfaları yeni çıkan dvd’lerin tanıtımının da bulunduğu dergide, teknoloji haberlerine de yer veriliyor. www.sinemalife.com bir tık uzağınızda. Unutmayın sadece tıklayıp, sayfayı çevireceksin.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template