♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Bir Popüler Manhwa daha Athica’dan raflarda: Sondan Sonraki Başlangıç


2018 yılında yayımlanan ilk cildiyle başladıktan sonra kısa sürede popüler olan ve devamı merakla beklenen manhwalardan “The Beginning After the End”, “Sondan Sonraki Başlangıç” adıyla basılı haline kavuştu. Halen devam eden serinin en son 187. Bölümü yayımlanmıştı. Eskisi kadar düzenli olmasa da yeni bölümleri daha seyrek gelse de popülaritesinden bir şey kaybetmeyen seriyi basılı olarak okumak ve arşivlemek de çok keyifli olacak. Önce internetten ufak bir göz atıp sonra da kitabı alın der, pası da bültene atarım.

Athica Yayınları’nın yeni serisi “Sondan Sonraki Başlangıç” ilk cildiyle okurlarıyla buluştu.

Eserlerinde TurtleMe takma adını kullanan yazar Tae Ha Lee, fantastik ve web çizgi roman türünde batı ve doğu edebiyatının unsurlarını ustalıkla harmanlıyor. Çizimleri Fuyuki23 tarafından yapılan ve ondan fazla dile çevrilen Sondan Sonraki Başlangıç okura, şu ana kadar yayımlanan 5 cildi ve devam etmekte olan öyküsüyle dünya çapında yankı uyandıran, benzersiz ve ilgi çekici bir okuma deneyimi sunuyor.

Zamanın ve mekanın ötesinde, nerede ve ne zaman olduğu bilinmeyen bir diyara atılmış eski bir kralın bir bebek bedeninden başlayarak bu yeni dünyada ayağa kalkabilme mücadelesinin anlatıldığı Sondan Sonraki Başlangıç 1 Athica Yayınları etiketiyle tüm kitabevlerinde yerini aldı.

Arka Kapak Yazısı:
BU POPÜLER FANTASTİK ÇİZGİ ROMAN, NİHAYET BASILI HALDE SİZLERLE!
Kral Grey, refah içindeki bir ülkeye hükmetse de yalnızlık hissinden bir türlü kurtulamamaktadır. Fakat önünde onu bekleyen ikinci bir şans vardır. Hayatı birden son bulunca büyü ve canavarlarla dolu bir dünyada Arthur Leywin adıyla reenkarne olur. Önceki hayatına dair anıları ve yeni bulduğu bu sıcacık ortamı koruma arzusuyla tekrar büyük bir savaşçı olmaya ant içer. Art, olabildiğince güçlü olmak için günlerini kılıç eğitimi, mana çekirdeği oluşturma ve büyü çalışmalarıyla geçirir. Peki ama tüm bu çabası, tehlikeli güçleri durdurmak için yeterli olacak mıdır?..

Sondan Sonraki Başlangıç 1 / TurtleMe
Orijinal Adı: The Beginning After the End Vol.1
Çizer Adı: Fuyuki23
Türü: Manhwa
Yayınevi: Athica Yayınları
Sayfa Sayısı: 216
Fiyatı: 380 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template