♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

KpkSahaf’a Beklerim


Her şey “Kitaplar hiçbir yere sığmıyor” diye şikayetlendiğimde bir arkadaşın shopier hesabı açıp değerlendirsene demesiyle başladı. “Malzeme de çok sende” diye de ekledi. Doğru, kimine göre istifçiyim, kimine göre arşivci, kimine göre koleksiyoner. Lakin malzeme bol. Ufak bir araştırmayla sistemi inceledim ve kafama yattı. Ben de bir shopier hesabı açtım.

Şimdilik kitaplardan oluşuyor stok ama dergi, kaset, cd, dvd, poster ve efemera ile güncellenecek bir online sahaf KpkSahaf. Şu anki mevcutta 198 kitap ve bir de fanzin yer alıyor. Kitapların arasında baskısı olmayanlar ve ilk baskılar da yer alıyor. Eski değiller, yeniler. Son dönemin kitapları. Çok ikinci el de sayılmazlar. Zira takıntılı okur olarak temiz okur, altını çizmem, kitabın başına bir şey gelmesine müsaade etmem.

Kitaplar temiz, fiyatlar makul…
Kitapları, kitap satış sitelerini inceleyerek en düşük fiyattan daha düşük rakamla fiyatlandırdım. Çoğunlukla etiketin yarısı. Baskısı olmayanları da son etiket fiyatları üzerinden fiyatlandırdım. Yani öyle uçuk kaçık fiyatlar söz konusu değil.

Dergiler, kasetler, cdler, dvdler ve afişler gibi kitap dışındaki ürünleriyse dolap hesabı ve instagramda satışa çıkardım.

Derdim hem kitaplıkta yer açmak hem de yeni kitaplar almak. Parası yine aynı şeylere gidecek. Öyle saftirik bir girişim.

Neler varmış diye merak ederseniz alttaki linke tıklayarak görebilirsiniz. İlgi gösteren ve kitap alanlara şimdiden teşekkürler…
https://www.shopier.com/kpksahaf
dolap hesabı için: https://dolap.com/profil/kpksahaf

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template