♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Arslonga Dizisinden iki yeni kitap: “Sek sek” ve “Dımdızlak”


Alakarga’nın Mayıs ayında üç kitapla başladığı diziye iki yeni kitapla devam ediyor. Serinin yeni kitapları iki usta şairden… Kenarda dolaşan kısa metinlere yer veren dizinin yenileri, “Sek Sek”te şair, çevirmen Gültekin Emre’nin kısa öyküleri yer alırken; “Dımdızlak”ta da şair Fergun Özelli’nin kısa anlatıları yer alıyor. “Kısa, fakat doyumsuz bir edebiyat lezzeti sunan bu metinleri çok seveceksiniz.” diyor alakarga… Haklılar, serinin ilk kitaplarını sevmiştik.

Sek Sek / Gültekin Emre
“Sabah yağmurlu, ne yağmur ama, öğlen güneşli, ne güneş ama, yarın yolculuk, ne yolculuk! Balkonda kahve keyfi, akşam olacak da ne olacak, her gün aynı dünya. Serap öyle değil bak! Ne zaman gece oldu, ne zaman gece, gel de anla; ne zaman çekip gitti düş, düşünceler?”
Alakarga, Ekim 2020
Sayfa: 50
Fiyat: 15 TL

Dımdızlak / Fergun Özelli
“Yer yırtılsa, gök yarılsa da camdan merdivenleri buzdan bacaklarıyla çabucak çıkacağını düşleyip yaşadığı metruk ve yavaş kasabadan koşarak kaçmış küçük hanımdaki o iflâh olmaz afra tafra, durmadan kanat çırpıyordu, zuladan az önce salınmış, çil çil karanlık altınlarla aydınlanmış çilingir sofrasında.”
Alakarga, Ekim 2020
Sayfa: 48
Fiyat: 15 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template