♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Murat Başekim’den Yeni Roman: Karanlık Çağ

FABİSAD GİO Ödülleri 2015 En İyi Roman ödülünü “İskit” ile alan Murat Başekim’in yeni romanı “Karanlık Çağ” Olasılık Kitap etiketiyle raflarda.

Türkçe Fantastik Edebiyatın en önde gelen isimlerinden biri olan Başekim, Türkiye Bilişim Derneği Bilim-kurgu Yarışmasında,  2011 ve 2012 yıllarında üst üste, farklı hikayeleriyle birinci seçilmiş bir isim. 2012 yılında “DG” adlı kitabı İletişim Yayınları tarafından yayımlanmıştı. Türü sevenler için önemli bir kalem. 2014 yılında “İskit” adlı ikinci kitabı, Hyperion Yayıncılıktan çıktı ve ödülle taçlandı. Yeni romanı “Karanlık Çağ” ile okurlarını tarihi bir serüvene çıkarıyor.

Kış 776.

Carolus Magnus Şarlman'ın demir zırhlı Frank İmparatorluğu Batı'da kılıç kudretiyle yükselirken kıtaya tutunmaya çalışan Emeviler son bir saldırı başlatır. 

Doğu ve Batı arasında sıkışmış, pişmanlıklarla dolu bir adam. Karanlık bir entrika. Korkunç bir sır. Tehlikeli bir serüven.
Ve de...
Ama dur! Sinsi tasarılarımı burada açıklamamı beklemiyorsun herhalde, değil mi ey kardeşim? Eminim sen, bu kitabın budala kahramanından daha akıllısındır. Sürprizlerimi bozacak ve şeytani planımı bir kitabın arka kapağında ifşa edecek değilim. Kitaplardan nefret ederim. Ama eğer bizimle gelmekte ısrarlıysan ve gizlenmiş olanı öğrenmek istiyorsan sıkı tutun.  Çünkü kurallar değişecek… 

Şafakta yola çıkıyoruz. Zırhlan!

Karanlık Çağ - Murat Başekim
Yayın Markası: Olasılık
Türü: Tarihî Kurgu
İlk Baskı: Mayıs 2016
Sayfa: 328
Fiyatı: 19 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template