♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Tatlı Serisinin Son Kitabı Yolda: Tatlı Cazibe

Genç okurların gözdesi GO! Kitap, Wendy Higgins’in “Tatlı” serisinin dördüncü ve son kitabını bu ay yayımlıyor. Dördüncü kitap “Tatlı Cazibe” ay içinde raflarda yerini alıyor ve seri sona eriyor.

Wendy Higgins’in 2012 yılında yayımlanan “Sweet Evil” ile başlayan serisi “Sweet Peril”, “Sweet Reckoning” ve “Sweet Temptation” ile sürmüştü. Gördüğü ilgiyle türün klasikleri arasına giren seriyi Türkçeye kazandıran Go! Kitap arayı fazla açmadan ve okurları çok bekletmeden son noktayı koymuş. 2015 Eylül’ünde yayımlanan roman yine orijinal kapağıyla geliyor. Bilmeyenler için konuyu kısaca özetlemek gerekirse… Sıradan görünen liseli kızımız Anna’nın bir partide tanıştığı karizmatik oğlan Kaidan ile birlikte değişen hayatını anlatıyor seri. Genç okurların ilgisini çekecek her şeyi içinde barındırıyor. Romantizm, fantastik olaylar, nefiller ve şeytanlar meclisi arasında korunması gereken bir saflık mücadelesi… Eğlence, espriler, küçük takılmalar ve oyunlar da cabası… Çok satar listelerinde yer alan ve ilgi gören serinin üç kitabını da okumuş ve beğenmiş biri olarak diziye dönüşmesini merakla bekliyorum. Hadi be CW sıva kolları…

Sürprizlere Kucak Aç
Kötü çocuk Kaidan Rowe hayatta istediği her şeye sahiptir: şan, şöhret, yetenek… Ve tabii güzel kızlar. Ama kızları baştan çıkarıp günaha teşvik etmek onun görevinin bir parçasıdır. Çünkü o, İblis Düklere hizmet etmekle görevli bir Nefildir ve Düklere karşı gelmek, ölmek demektir. Neyse ki Kaidan işini severek ve çok iyi yapar. Ta ki tatlı, cesur ve de iyi kalpli Anna Whitt ile tanışana dek. İblisleri yeryüzünden temizlemeye kararlı bir Nefil olan Anna, iyi ile kötünün savaşına öncülük ederken Kaidan’ı da hiç tatmadığı duygularla yüzleşeceği bir başka savaşın içine çekecektir.

Tatlı Şeytan serisinin dördüncü ve son kitabında olaylar bu kez gizemli yakışıklı Kaidan Rowe’un ağzından anlatılırken, okurlar onun o soğuk ve kendinden emin görüntüsünün altındaki kırılgan âşığı tanıma fırsatı yakalayacaklar.

TATLI CAZİBE /  Wendy Higgins
Yayınevi: GO!
Türü: Roman
Çeviren: Bige Turan
1. Baskı, Nisan 2016
Sayfa Sayısı: 565
Etiket Fiyatı: 19.00 TL

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template