♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Alakarga Atölye’de Şubat Ayı Programı Açıklandı!

Geçtiğimiz yıl yaptığı atölyelerle dikkat çeken Sarnıç Atölye, artık Alakarga Atölye olarak yoluna devam edecek. Yılın yayınevi de seçilen Alakarga Yayınları’nın koordine ettiği atölyede geçen yıl Faruk Duman, Cem Kalender, Hilmi Yavuz, Onur Caymaz gibi isimler yer almıştı. 

Kategorilerini arttırarak yoluna devam eden atölye edebiyatın yanına sinema ve sporu da ekleyerek 2016’ya merhaba diyor. Yeni yılda kimler yok ki! “Kader”in Bekir’i olarak tanıdığımız, “Ezel” dizisinde Ramiz Dayı’nın gençliğini oynayarak halkın kalbinde taht kuran Ufuk Bayraktar, oyunculuk atölyesinde genç oyuncular ve oyuncu adaylarıyla deneyimlerini paylaşacak. Spor Medyası ve Yazarlığı’nda Uğur Karakullukçu, Felsefe Atölyesi’nde Prof. Nami Başer yeni dönemde de Alakarga Atölye’de olacaklar. 

Ayrıca edebiyat eleştirmeni Feridun Andaç, edebiyat seminerinde modern çağın Tutunamayanlar’ına Oğuz Atay’ı anlatırken; Tersninja.com editörü-Aydınlık Gazetesi yazarı Ercan Dalkılıç film analizi atölyesinde birbirinden önemli filmleri mercek altına alacak. OT Dergisi çizeri Güven Bilge ise karikatür atölyesi ile gençlere bu alanda yol gösterecek…

İletişim:
Telefon: 0535 404 51 08 - 02164502029
Adres:  Mürver Çiçeği Sokak Fikri Erkmen Apt. No: 10/A Daire: 4 Rasimpaşa/Kadıköy 
Mail: atolye@alakarga.com.tr
Twitter: @alakargaatolye


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template