♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Yeraltı : Saklandığın Derinlikler Mezarın Olabilir!

Sarah Lotz ve Louis Greenberg’den yüksek tempolu, etkileyici bir gerilim romanı: “Yeraltı” Altın Kitaplar etiketiyle raflarda.

Tüm dünyada çok konuşulan, Türkiye’de de büyük ilgi gören “Üç” romanının yazarı Sarah Lotz bu kez Louis Greenberg ile birlikte “Yeraltı” adlı gerilim romanını kaleme aldı.  
S. L. Grey adını kullanan ikilinin yüksek tempolu, keskin dönemeçlerle dolu, etkileyici romanını soluksuz okuyacaksınız.

Şeytan, ruhuma sızmanın bir yolunu arıyor!
Dünyanın birçok bölgesini kasıp kavuran öldürücü bir grip virüsü ABD’nin kapılarına dayanmıştır. Kıyametin zaten bir gün gelip kendilerini bulacağını düşünen zengin ve paranoyak bir grup aile, çok önceden satın aldıkları “güvenli” limanlarına ulaşmıştır. Dış dünyayla hiçbir bağı olmayan, virüs, deprem ya da nükleer sızıntıya karşı korunaklı bu yer, toprağın metrelerce altında, lüks ve konforlu dairelerden oluşan “Özel Yer” adında bir sığınaktır.

Kapılar kilitlenir, yeraltında yaşam başlar; fakat birkaç gün sonra içlerinden birinin cesedi bulunur.
Yoksa hayatta kalmak adına en büyük tehdit aslında yeryüzünde değil de yeraltında mıdır?

Yeraltı yüksek tempolu, keskin dönemeçlerle dolu, etkileyici bir gerilim romanı.

Louis Greenberg ve Sarah Lotz, bu kitap için yaptıkları işbirliğinde S. L. Grey adını kullanmışlardır. Cape Town’da yaşayan Sarah hem romancı hem de senaryo yazarıdır. Ayrıca Die Hard-Zombie adlı bilgisayar oyununun tutkunudur. Cinayet ve gerilim romanları yazarı olan Sarah Lotz, kızı Savannah Lotz ile birlikte gençler için yazdığı Deadland roman dizisinde Lily Haine adını kullanmaktadır.

Johannesberg’da yaşayan Louis ise editör ve yazardır. Birkaç yıl süreyle bir kitabevi işletmiştir. Ayrıca vampir edebiyatı üzerine yüksek lisans ile kıyamet sonrası bilim-kurgu edebiyatı üzerine doktora yapmıştır.

Yeraltı / S. L. Grey
Orijinal Adı: Under Ground
Çevirmen: Mehmet Gürsel
Roman / Korku-Gerilim
Sayfa Sayısı: 336 sayfa
Fiyatı: 20.00 TL


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template