♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Akbank Sanat’ta Ocak’ta Şiir Var!

Akbank Sanat, “Akbank Sanat Edebiyat Buluşmaları” ile Türk edebiyatının usta kalemlerini ağırlama devam ediyor. Küçük İskender’in moderatörlüğündeki 15 Ocak ve 22 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek söyleşilerde Günümüz Türk Şiiri’nin ustaları Akbank Sanat’ta olacak. 

Etkinlik kapsamında ilk olarak 15 Ocak 2015, Perşembe günü saat 19.30’da, Türk şiirinin yaşayan en önemli isimleri arasında yer alan Haydar Ergülen, Turgay Fişekçi, Metin Cengiz ve Gonca Özmen’in kendi pencerelerinden yazın hayatlarını değerlendirecekleri “Günümüz Türk Şiiri I” başlıklı söyleşi gerçekleştirilecek. Küçük İskender’in moderatörlüğündeki söyleşide, usta şairler geçmişten günümüze Türk şiirinin geçirdiği evreler, yön aldığı akımlar ve kaybettiğimiz büyük şairlerin bizlere bıraktıkları zenginlikler üzerine görüşlerini aktaracaklar. 

Ocak ayında gerçekleştirilecek Akbank Sanat Edebiyat Buluşmaları’nın ikincisinde ise 22 Ocak 2015, Perşembe günü yeni kuşak şairler küçük İskender’in konuk olacak. “Günümüz Türk Şiiri II” başlıklı söyleşide Şakir Özüdoğru, Sinem Sal, Ekin Metin Sözüpek ve Arif Erguvan Türk şiirinin son durumunu değerlendirecek, kendi tarzlarını ve yazım alışkanlıklarını katılımcılarla paylaşacak. 

Günümüz Türk Şiiri I
Konuşmacılar: Haydar Ergülen, Turgay Fişekçi, Metin Cengiz, Gonca Özmen
Moderatör:  Küçük İskender
Tarih: 15 Ocak 2015, Perşembe 
Yer: Akbank Sanat
Saat: 19:30


Günümüz Türk Şiiri II
Konuşmacılar: Şakir Özüdoğru, Sinem Sal, Arif Erguvan, Ekin Metin Sözüpek
Moderatör:  Küçük İskender
Tarih: 22 Ocak 2015, Perşembe
Yer:  Akbank Sanat
Saat: 19:30

Etkinlik ücretsizdir


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template