♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Kendine Gel! Hayat Kendine Gelmeni Beklemez...

Onur Kitap yayınevinden çıkan, Sezer Zeren’in ilk kitabı “Yaşama Sanatı”, okurları ile buluşuyor…

“Yaşama Sanatı”nda Sezer Zeren, “Eğer hayatında bir şeyler yolunda değilse iç dünyanda değiştirilmesi gereken bir şey var demektir” diyor ve Yaşamınızı farkındalıklı bir sanata dönüştürmenin ve yönetmenin artık Sizin elinizde olduğunu vurguluyor.

Bireysel ve toplumsal bilince katkı sağlamak ve tekamüle hizmet etmek için yazılmış olan, bir ruhsal çağrı niteliği taşıyan kitap; Bütüne “Fayda” sağlamayı, bir sıçrama tahtası gibi kullanılarak bireysel ve toplumsal bilincin yükselmesinde bir değişim aracı olmayı, yaşamları farkındalıklı bir sanata dönüştürmeyi hedefler.

Kitabın bir diğer özelliği ise; bir öğreti veya teoriye dayalı bilgi sunmaktan ziyade bizzat yazarın tecrübe ettiği deneyimleri yansıtması. Aydınlanmış bir zihnin, bilimsel araştırmaları ile gönül gözüyle tespitlerinin harmanlanması sonucunda yazılan kitap, yaşamınızı avuçlarınız içine almanız için yazılmış. Bu kitap; özüne dönmeye, farkındalığa, tekamüle, birliğe ve en önemlisi “Sevgi”ye çağrıdır.

Temalar: 
Bilme ve Öğrenme
Sevgi ve Aşk
Aydınlanma ve Uyanış
Tekamül ve Manevi Hayat
Beyin Dalgaları ve Düşünce Enerjisi
Ego
Farkındalık
Ruh-Beden-Zihin
Şuur
Bilinçaltı Programları ve Bilinç Türleri
Zihin Bilinç Bilinçaltı İnanmak Gerçeklik Kader
Hakikat
Din ve Allah
Kundalini

Yeni Tanışanlar için Sezer Zeren
1972 yılında Zonguldak Ereğli’de doğan Zeren, ilk ve orta öğrenimini Ereğli’de bitirdikten sonra, Yüksek Öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı. Halen, Birebir terapiler ile uyanış ve arındırma uygulamaları yaparken, Gruplar halinde de arınmayı sağlayacak sistemler üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Aydınlanmış bir kişi olarak amacı; fıtratı dahilinde bütüne “Fayda” sağlamak, bireysel ve toplumsal bilincin yükselmesine katkı sağlamak, tekamül bilincini aşılamak, yaşamları farkındalıklı bir sanata dönüştürmektir. Bu amaçla, Kundalini ile ilgili dünya çapındaki nadir, hakiki ve detaylı kaynaklardan biri olan ve ruhun seslenişini duyacağınız “Yaşama Sanatı” adlı bu esere imza atmıştır. Kısaca; bilinçli, şuurlu ve sevgi dolu bir enerji ile, Beşerden İnsanlığa tekamül etmemiz, Hakikatımıza ermemize ve bunu hayata geçirebilmemiz için bir basamak olma adına çaba sarf etmektedir.

Eser Adı: Yaşama Sanatı
Yazar adı : Sezer Zeren
Yayınevi : Onur Kitap
Türü : Kişisel Gelişim
Genel Yayın Yönetmeni: A. Onur Şenyurt
Kapak Tasarımı : Bahadır Yılmazer  
Basım Bilgisi: 1. Baskı
Sayfa Sayısı: 224
Kitap Boyutları: 14 cm x 21 cm
ISBN No: 978-605-85249-2-7
Etiket Fiyatı: 15 TL
Çıkış tarihi : Haziran 2014


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template