♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Fırat Zirek’in İlk Dileği Tuttu

Yetenek Sizsiniz Türkiye’den tanığımız, genç şarkıcı Fırat Zirek, müzik kariyerinin, ilk çalışması olan “Bir Dilek Tuttum” ile merhaba diyecek.

1996 Yılında İstanbul’da Müzikle içiçe doğan Fırat Zirek, ufak yaşlarda müzik eğitimine başladı. Amatör olarak Belediye Festivallerinde, Okul Balolarında ve Kültür Merkezlerinde sahne alan genç sanatçı, 15 yaşındayken Acun Ilıcalı’nın Yetenek Sizsiniz Türkiye programına, kuzeni ve arkadaşını alarak katıldı ve Finale çıkma başarısı gösterdi.1 Ay gibi kısa bir sürede programın sayesinde Cennet Gözlüm adlı şarkıları sosyal mecralarda binlerce kez paylaşıldı ve milyonlarca hit aldı.

Eğitimini bitirdikten sonra çalışmalarına geri dönen Fırat Zirek, kariyerinin ilk çıkış çalışması olan “Bir Dilek Tuttum” için stüdyo girdi.

Söz ve Müziği kendisine ait, profesyonel ilk çalışması için 3 aylık bir stüdyo çalışması sürece geçiren sanatçı, aranjör olarak yine kendisi gibi gencecik bir isim olan Onurhan Keskin ile çalıştı.

Sekiz Müzik Etiketi ile dijital platformlarda yerini alan çalışmanın video klip çalışması Alişan Günay Yıldırım tarafından Şile’de çekildi. Eğlence dolu, kıpır kıpır bir klip olan “Bir Dilek Tuttum” şimdiden sosyal medyada çok sevildi. 



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template