♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Blondie, İlk kez 6 Eylül’de Black Box İstanbul’da

İstanbul’un müzik kutusu Black Box Istanbul, kış sezonunu 06 Eylül’de gerçekleşecek Blondie konseri ile açıyor. Punk Rock ve New Wave’in öncü gruplarından olan Blondie, Rock’n Roll tarihinin en iyi ve en seksi kadın şarkıcılarından Debbie Harry önderliğinde,  Türkiye’nin en iyi akustiğine sahip sahnesinden İstanbullu hayranlarıyla buluşacak. Bugüne kadar “One Way or Another”, “Atomic”, “Heart of Glass”, “Call Me” gibi sayısız hite imza atan Blondie’nin hafızalardan kolay silinmeyecek performansının biletleri 4 Temmuz Cuma günü Biletix’ten satışa sunulacak. 

İstanbul’un yeni canlı müzik mekanı Black Box Istanbul, Pozitif Live organizasyonu ile yine bir efsaneyi ağırlamaya hazırlanıyor. ABD’li rock efsanesi Blondie, 06 Eylül’de Black Box Istanbul sahnesinde olacak. Bu sene müzikal kariyerlerindeki 40. yılını kutlayan grup, Rock tarihinin kült kadınlarından Debbie Harry, efsane gitarist Chris Stein, davulcu Clem Burke ve gruba yeni katılan Leigh Foxx, Tommy Kessler ve Matt Katz-Bohen’in büyüleyici sinerjisini Black Box Istanbul sahnesine taşıyacak. 

40. yılları şerefine çıktıkları turne kapsamında ilk kez İstanbul’a uğrayacak olan Blondie’nin muhteşem performansı ardından yerini Radyo Eksen Party’e bırakıp eğlence geç saatlere kadar devam edecek. Türkiye’nin en iyi akustiğine sahip mekanında Blondie ile buluşmak isteyenler için biletler 4 Temmuz’da Biletix’te. Debbie Harry’nin de dediği gibi bu konsere ‘öyle ya da böyle’ (One Way or Another) gidilecek. 

70’li yılların sonundan bugüne kadar yayınladıkları toplam 10 albümde Rock’tan New Wave’e Pop’tan Disco ve Reggae’ye kadar farklı tarzları aynı potada eriten Blondie,  2006 yılında “Rock and Roll Hall of Fame”e kabul edilme şerefine erişmişti. Grup aynı zamanda geçtiğimiz hafta Glastonbury festivalinde en büyük kalabalıklardan birisi toplayarak muhteşem geri dönüşlerini kanıtlamış oldu. 


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template