♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Robert Pattinson'dan Janis Joplin'e Proje Günlüğü

Sinema dünyasında yeni projeler tam gaz devam ediyor. İşte bu hafta öne çıkan başlıklar… 

Robert Pattinson’dan “Hold On To Me” 
“The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2” gösterimine daha bir ay kalmış olsa da,  Robert Pattinson işsiz kalacak gibi gözükmüyor. Aktör, Oscar ödüllü yönetmen James Marsh’ın yeni filmi “Hold On To Me”de Carey Mulligan’la yer alacak. Filmde, bir çiftin kendi yaşadıkları yerin en zengin adamını kaçırmaları anlatılıyor. Brad Inglesby’in senaryosunu yazdığı projenin yapımcıları ise Steven Rales, Mark Roybal, Michael Pruss, Alexandra Milchan ve Todd Field.  

Adam Brody, Amber Tamblyn, Wyatt Cenac ve daha fazlası “Growing Up (And Other Lies)”ta  
Komedi filmi “Growing Up (and Other Lies)”ın kadrosu açıklandı: Adam Brody, Amber Tamblyn, Wyatt Cenac, Josh Lawson, Danny Jacobs ve Lauren Miller.

Eve dönmeden önce New York’taki son gününü 3 arkadaşıyla bir araya gelerek kutlamak isteyen 30 yaşındaki Lawson’un hikayesini anlatan film, güçlü kadrosuyla çok şey vaad ediyor.

Paul Attanasio’dan “Scarface” uyarlaması
İlk olarak Howard Hawks’ın 1932’de çektiği, 1983’te ise Brian De Palma’nın Al Pacino ile tekrar beyaz perdeye uyaraldığı klasik “Scarface”, Oscar adayı yazar Paul Attanasio ile yeniden hayat bulacak.  

“Jack The Giant Killer”ın ismi ve gösterim tarihi değişti
Bryan Singer’ın peri masalı “Jack The Giant Killer”ın ismi, “Jack The Giant Slayer” olarak değiştirildi. 

Slayer’ın kulağa Killer’dan daha hoş geleceği düşüncesiyle yapılan değişiklik, aileleri daha mutlu edecek gibi. Ian McShane, Stanley Tucci ve Ewan McGregor’lı “Jack The Giant Slayer”, 1 Mart 2013’te gösterime girecek.

Lee Daniels’ten Janis Joplin biyografisi 
Yönetmen Lee Daniels’ın, Janis Joplin’in hayatını konu alan “Janis Joplin: Get It While You Can” için kamera arkasına geçeceği söylentileri hızla yayılıyor. Ünlü şarkıcının hayatındaki bir güne odaklanan filmde, yıldızı canlandıracak isim ise Amy Adams. Yapımcı Ron Terry ve eşi Theresa-Kounin Terry tarafından senaryolaştırılan film, 1960’larda geçiyor.


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template