♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

NBC'den 3 Yeni Diziye Tam Sezon Onayı

Sonbahar sezonunun yeni dizilerinden ilk onaylar NBC cephesinden geldi.

Prömiyerleri adeta kanal için zafer haftasına çeviren üç dizi “Revolution”, “New Normal” ve “Go On” tam sezon onayı aldı.

J.J. Abrams’ın yeni dizisi, Post-apokaliptik drama “Revolution” ilk bölümünden itibaren yüksek reytingleri ile seyircilerin favorisi haline gelerek, yeni diziler arasında en çok öne çıkan ve beğenilen yapım olmuştu. Üçüncü bölümü geride bırakan dizi, birinci sezonunu tamamlayacak ve düşüş yaşamazsa ikinci sezon onayını alacak gibi görünüyor.

Matthew Perry’nin yeni komedi dizisi “Go On”, ön gösteriminden itibaren beğenilmesinin karşılığını tam sezon onayı ile alırken, nihayet Perry “Friends” laneti kırmış oldu. Salı akşamları ekrana gelen dizi, beşinci bölümünün yayın gününde onay aldı.

Ryan Murphy’nin aile kavramını yenilediği komedisi “The New Normal”, beklendiği gibi tam sezon onayını alarak başarısını kanıtlamış oldu. Salı akşamları ekranlara gelen dizi, beşinci bölümünün yayınlanacağı gün tam sezon onayı aldı.

Revolution’la gurur duyduğunu açıklayan kanal, “The New Normal” ve “Gon On”un uyumundan duyduğu memnuniyetle verdiği tam sezon onaylarının kısa sürede yeni sezon onaylarına dönüşeceği tahmin ediliyor.

Gelelim dizilerle ilgili görüşlerime;

Elektriğin olmadığı kıyamet sonrası dünya fonunda geçen Revolution şimdilik öyküsünü açmaya, sorularını sormaya çalışıyor. Berbat bir ilk bölümle kötü başlamıştı ama toparlamış gibi görünüyor şimdilik. En azından bol aksiyonla sıkılmadan vakit geçirten eğlencelik konumunda. İptal olmasıyla, devam etmesi arasında bir fark olmaz… Yayınlanırsa izleriz, iptal olursa üzülmeyiz…

Karısını kaybeden radyo şovmeninin grup terapisinde yaşadıklarını anlatan “Go On” çok iyi bir pilotla başlamıştı. Yavaş yavaş düşüşe geçiyor gibi… Tüm diziyi Perry’nin karakteri üzerine yıkıp, yan karakterleri fazla işlememe yanlışına düşmeye devam ederse sonu kötü gider…

Gay çiftin taşıyıcı anne bulmasıyla başlayan süreci işleyen komedi “The New Normal” şimdiden yılın komedisi olmaya aday… Zira ilk bölümden itibaren karakterlerini tanıtmakla kalmadı, sevdirdi bile… Kısa sürede yarattığı etkiyle uzun yıllar sürecek bir komedimiz oldu. Bence şu anda yeni komediler içinde en iyisi…

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template