♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Klip Turu: “Byzantium”, “Aftershock”, “The Place Beyond the Pines”

Gelecek yıl vizyona girmesi beklenen üç filmden ilk görüntüler yayınlandı.

Derek Cianfrance’ın yönettiği “The Place Beyond the Pines” özellikle oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Banka soyguncusu motorcu ile polis memuru arasındaki olaylar karşıtlıklar üzerinden anlatılıyor. Kesişen hayatların odak noktasında babalar ve oğullar, hırsız ve polis, iyi ile kötü yer alıyor. Ryan Gosling, Bradley Cooper, Greta Gerwig, Eva Mendes, Ben Mendelsohn, Ray Liotta’dan oluşan kadro Toronto’da çıkarma yapma peşinde.

Neil Jordan’ın vampir filmi “Byzantium”, bir barınakta yaşayan iki kadına odaklanıyor. Tanışmalarının ardından tuhaf olaylarla karşılaşan ikili birbirlerini sırlarını açınca gizem büyüyor. Gemma Arterton, Saoirse Ronan, Sam Riley ve Johnny Lee Miller’ın kadrosunda yer aldığı film, prömiyerini Toronto’da yapmayı bekliyor.

Eli Roth’un el verdiği “Aftershock”, Şili’nin doğal görüntüleri ve geriliminden faydalanmak istiyor. Nicolas Lopez’in Roth’la birlikte yazdığı senaryoyu yönettiği film, gece kulübündeyken deprem şokunu yaşayan bir grup gence kabus yaşatacak. Kabusu yaşayanlar Eli Roth, Andrea Osvart, Ariel Levy, Lorenza Izzo…


Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template