♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Beyazperdeden Ekrana iki Uyarlama Daha

Dizi dünyasının filmlere sarılma halleri sürüyor. Peşpeşe gelen uyarlamalara iki film daha eklenmek üzere: “The Good Shepherd” ve “Beverly Hills Cop”

Robert De Niro, yönettiği 2006 yapımı “Kirli Sırlar” için Showtime ile bir araya gelerek detayları belirleyecek. CIA ajanı bir aileye odaklanması düşünülen dizi için, filmin senaristi Eric Roth’da istekli. De Niro’nun kafasında bitmeyen proje olarak kalan Kirli Sırlar’ın bir ara üçlemeye dönüşme hazırlıkları ilk filmin düşük gişe yapması sebebiyle göze alınamamıştı. İkilinin bu kez yola Showtime’da devam etmek istedikleri ve öykünün devamıyla ekrana damga vurmaya hazırlandıkları kulaktan kulağa yayılıyor.

80’lerin önemli serilerinden olan ve Eddie Murphy’nin yıldızlık mertebesine ulaşmasını sağlayan “Beverly Hills Cop”, oğul polis öyküsü anlatmaya soyunuyor. CBS’in satın aldığı dizi, Shawn Ryan tarafından tarafından uyarlanıyor. Oğul Aaron Foley’in maceralarına parlak giriş yapabilmek için Eddie Murphy ilk bölümlerde Axel Foley olarak yeniden karşımıza çıkacak.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template