♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Breaking In iptal!

Alcatraz’ın iptalini açıklayarak dizinin hayranlarını üzen Fox, iki diziyi daha iptal ettiğini duyurdu. Daha önce kesinleşen “I Hate My Teenage Daughter” kararına eşlik eden diğer diziyse “Breaking In” oldu.

İptal olmalarına kesin gözüyle bakılan iki diziden “Breaking In” geçtiğimiz sezon ortasında yayını durdurulmuş ama tuhaf bir geri dönüş yaparak ikinci sezon onayını almıştı. Verilen 13 bölümlük siparişe rağmen, beş bölüm sonra yeniden iptal edildi. Birbirine benzer komediler varken, en azından farklı bir konu işleyen çok güldürmese de karakterlerini çabuk sevdiren sevimli bir diziydi ama kanalın kararsız tutumu sebebiyle iptali gördü.

İki dul kadının, ergen kızlarıyla sürekli didişmesini ekrana getiren komedi “I Hate My Teenage Daughter”da benzer şekilde kanalın tuhaf tutumuna yenik düştü. Kötü bir diziydi ama, kanalın yayın takviminde oyuncağa dönerek en azından yapım ekibinin emeğinin hakkı verilmedi. Sadece yedi bölüm yayınlanarak ekran macerasına son verilmesi de bunun göstergesi. İlk bölümü 30 Kasım’da yayınlanan dizi, 21 Aralık’ta yayınlanan dördüncü bölümüyle sezon arası vermiş, 6 Mart’ta geri dönmüştü. İki bölüm arasında yaklaşık 2 milyon izleyici kaybedilmesiyle başlayan düşüş yedinci bölüm sonunda yayından kaldırılmasını getirmişti.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template