♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Del Toro’dan Need For Speed’e Proje Günlüğü

Hafta içinde gelen yeni proje ve kadrolaşma haberlerini derleyip toparladık… Buyrunuz…

Charlize Theron, Mad Max: Fury Road’un çekimlerinin Avustralya’daki sıkıntıları aştığını ve 2 Haziran’da yeniden start alacağını açıkladı.

Mia Wasikowska, John Curran yönetmenliğindeki “Tracks”ın kadrosunda yer almak için “evet” dedi. 

Minka Kelly, Lee Daniels’in Eugene Allen’ın hayatını konu alan tarihi drama filmi “The Butler”da yer alacak.


Kevin Hart, Kevin James ile birlikte komedi filmi “Valet Guys”da.

Alexander Ludwig, “Grown Ups 2” kadrosunda.

Taran Killam, Brad Pitt ve Michael Fassbender’li “Twelve Years a Slave” için imzayı attı

Chris Diamantopoulos, Dwayne Johnson ve Liam Hemsworth’lu “Empire State” kadrosunda.

Harry Potter serisinin Ron Weasly’si olarak tanıdığımız Rupert Grint, aradığı çıkışa uygun rolü buldu. Frederick Bond’un yöneteceği, “The Necessary Death of Charlie Countryman”in kadrosuna katılan Grint, Shia LaBeouf, Evan Rachel Wood, Mads Mikkelsen, Melissa Leo ve Til Schweiger’a eşlik edecek. İki arkadaşın, mafya patronuna yakın kadına aşkını anlatan filmin hazırlıkları da son aşamaya gelmiş durumda.

Yeniden çekilecek olan “Robocop” ekibine Gary Oldman da katıldı. “Onun ne kadar büyük oyuncu olduğu ve role ne kadar yakıştığını görmekten mutlu ve gururluyum” açıklamasında bulnan yönetmen Jose Padilha, büyük bir film yaratacağı konusunda şüphe duymuyor.

“Act of Valor”un yönetmeni Scott Waugh, Need For Speed uyarlamasını yönetecek. Reel Steel’in sahne tasarımcısı John Gatins’in ilk örnek sahneler için kolları sıvadığı meşhur uyarlama için herşeyi tamamlayınca, yönetmen kesinleşecek. Waugh, çok hızlı bir film çıkarmayı vaadediyor ve koltuğa neredeyse oturmuş gibi…

Chronicle’ın yönetmeni Josh Trank, büyük filmlere doğru geçiş yapmaya hazırlanıyor. Trank, Fantastic Four’un yeni çevrimi için hazırlanırken, Warner Bros içinde Red Star uyarlaması konusunda da anlaşmayı tamamladı. Sony’nin Spider-Man spinoff’u Venom için de karar aşamasında. Son gelen habere göre, video oyunu Shadow of the Colossus’un uyarlamasının yönetmenliğini de üstlenmiş durumda.

Guillermo del Toro, sonunda bir sonraki filminin hazırlıklarına başladı. MGM’in yaşadığı sorunlar yüzünden zaman kaybeden yönetmen, Battleship’e benzeyeceği söylenen At the Mountains of Madness için anlaşmasını aradan çıkardıktan sonra Pacific Rim için çalışmalara başladı.
“Beyazperdede şimdiye kadar gördüğünüz en sikici canavarı göreceksiniz” diyen Del Toro, ilk duyumlardan daha vurcu bir sinopsisle sözünü de tasdikliyor. 
Epik bilim kurgu aksiyon Pacific Rim; Kauiju diye bilinen yaratıkların denizden yükselmesiyle insanların yaşamını tehdit edişi, tüm kaynakların bir yıl içinde kaynakların tükenmesiyle sonuçlanır. Tasarlanan özel silahla, iki pilotun Matrixvari bağlantıyla kullanabildiği dev robotlar Jaegers ordusu bile bu yaratıklarla baş edemezler. Yenilginin sınırındayken insanlığı koruyan güçlerin büyük kahramanlıklar göstermekten başka çaresi yoktur.

Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template