♫ ♪♫ ♪•♫♪ 2006'dan bu yana Film, Dizi, Müzik ve Kitaplar üzerine Yazılar Diyarı... ♫ ♪♫ ♪ ♫ ♪♫

Ajanda: KüçükÇiftlik Park Haziran'2012

Yazı karşılamaya başlamış, konser sezonunu açmışken KüçükÇiftlikpark Haziran ayı boyunca önemli konserlere ev sahipliği yaparak öne çıkıyor. İşte bu ayın atlanmaması gereken etkinlikleri…

01 Haziran 2012 Imany: 
Ülkemizde "You Will Never Know" şarkısı ile tanınan ve bu şarkısı ile radyoların en çok çaldığı sanatçı ünvanına sahip Fransız internet yıldızı Imany KCP ve Nea Event işbirliği ile ilk kez Türkiye’de!   

2011 yılında “The Shape of A Broken Heart” albümüyle kısa sürede en çok satan albümlere verilen “Disques d’Or” un Altın Plak Ödülü’nün de sahibi olan Imany; aynı zamanda sosyal medyada hakkında en çok konuşulan isimler arasında yer almakta. 

Soul müziğin Fransa'daki yeni temsilcisi Imany KüçükÇiftlik Park’ın alternatif sahnesi ve           doğayla bütünleşen bahçesinde sizleri unutulmaz bir geceye davet ediyor! Türkiye’nin ses getiren etkinliklerine ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park geçtiğimiz yıldan beri alternatif mekan olarak kullanmaya başlamış olduğu 2350 metrekarelik bahçesinde bu yıl konserlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bahçenin huzur veren atmosferinde Imany’nin şarkılarına sadece yıldızlar ve müzik severler tanık olacak... 

Biletler için: http://www.biletix.com/etkinlik/NLNEA/ISTANBUL/tr

02 Haziran 2012 Rock’n Dark Finali : 
Bu yıl beşincisi düzenlenen, genç müzisyenlere müzik dünyasında yer edinme fırsatı sunmayı amaçlayan ve ilk defa 2007 yılında yola çıkan Rock’n Dark Müzik  Yarışması’nın büyük finali 2 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta! 

Rock’n Dark Müzik Yarışması 5 Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya’da gerçekleşen bölge finalleri ardından KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek Büyük Final ile görkemli bir kapanış yapacak. Final gecesinde sahne alacak gruplar; Duman, Melis Danişmend, TNK, Batı Yakası ve Sade...


7 Haziran 2012 Godskitchen Fusion :
Dünyanın en ünlü elektronik müzik partisi Godskitchen, çığır açan yeni konsepti Godskitchen Fusion ile 7 Temmuz’da yeniden KüçükÇiftlik Park’ta!

Godskitchen Fusion Cube 460 metre LED şeritten ve 150 m2'lik LED ekranlardan oluşan küp şeklindeki eşsiz tasarımı ile müzikseverlere muhteşem bir görsel şölen de vaad ediyor.

2012 yılının en fazla ses getirecek sahne teknolojisi Godskitchen Fusion Cube ile unutulmaz bir geceye, hazır olun!
Bilet için: http://www.biletix.com/etkinlik/NLFGF/ISTANBUL/tr


08-10 Haziran 2012 Ecofest : 
Bu yıl ilki düzenlenen Ecofest 8-9-10 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta!

Yoga, Pilates veya BodyArt dersleri, ekolojik ürünlerin satılacağı pazar , beden ve zihin pratikleri, eğitim merkezleri ve ürünleriyle ilgili bilgi alınabilecek standlar, Organik cafe alanında sevgiyle hazırlanan sağlıklı yiyeceklerden oluşan birbirinden leziz seçenekler festival alanında sizleri bekliyor olacak.

Ecofest, Türkiye’nin kültür, sanat ve eğlence merkezi İstanbul’un kalbindeki Küçükçüftlik Park’ta gerçekleşecek.

Bilet için: http://www.biletix.com/etkinlik/NZT95/ISTANBUL/tr


10 Haziran 2012 Chris de Burgh : Aşk şarkıları
Chris de Burgh ‘ün etkileyici sesiyle 10 Temmuz’da KüçükÇiftlik Park’ta yankılanacak!

‘The Lady in Red’, ‘Don’t Pay the Ferryman’, ‘A Spaceman Came Travelling’ gibi klasiklere imzasını atan Chris De Burgh etkileyici sahne şovu ile İstanbullu müzikseverlerin karşısına çıkıyor. 70'lerden günümüze ulaşan muhteşem şarkıları ile Chris De Burgh'ün hafızalardan silinmeyecek performansına şahit olmak için 10 Temmuz gecesi KüçükÇiftlik Park’ta olun!

Bilet için : http://www.biletix.com/etkinlik/NLPC5/ISTANBUL/tr


17 Haziran 2012 Yalın :
4 albüm, 1 single çalışması ve birçok sanatçının seslendirdiği besteleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip, Türk Pop müziğin başarılı ismi Yalın çok yakında müzikseverler ile buluşacak olan yeni albümünün ilk konseri ile 17 Haziran'da KüçükÇiftlik Park'ta!

Farklı konseptlerde hazırlanmış sahne tasarımları ve şovlarıyla hep çok konuşulan konserlere imza atan Yalın hayranlarını bu kez de farklı sürprizler bekliyor. Unutulmaz bir geceye hazır olun! 

Bilet için : http://www.biletix.com/etkinlik/NKURA/ISTANBUL/tr


19 Haziran 2012 HI-Voltage
(Megadeth, Trivium, Kurban, Gitarizma, Comma)
Metal ilahları, “Hi-Voltage” çerçevesinde devlerin sahnesi KüçükÇiftlik Park’ta Türkiye’de Rock etkinliklerine yeni bir soluk getirecek olan Hi-Voltage, Charm Music ve KüçükÇiftlik Park işbirliği ile 19 Haziran’da gerçekleşecek. İlk kez düzenlenecek olan Hi-Voltage, rock severler arasında büyük heyecan yarattı. Şimdiden adından söz ettirmeye başlayan ve merakla beklenen Hi-Voltage kapsamında, Megadeth, Trivium, Kurban, Comma ve Gitarizma performansları ile KüçükÇiftlik Park’ta müzikseverleri büyüleyecek.

Antimilitarist ve özgürlükçü, extreme metal ilahı Megadeth, yeni dönem Amerikan Heavy Metal akımının lideri olarak nitelendirilen ve Türkiye’ye ilk kez gelecek olan Trivium, ülkenin en iyi rock gruplarından Kurban, Türk Progressive Metal Grubu Comma ve Türkiye’nin en iyi gitarislerinden oluşan Gitarizma hayranları ile ses getiren ve çok konuşulan etkinliklerin vazgeçilmez mekanı KüçükÇiftlik Park sahnesinde buluşacak.

Megadeth, insanı zombileştiren dünya sistemine karşı duruşunu müziğiyle bir kez de dünya sahneleri arasında yerini alan KüçükÇiftlik Park’ta gösterecek. Dave Mustaine’in 1983 yılında Metallica’dan ayrılarak kurduğu ve başarıya ulaştırdığı Megadeth’in performansı heyecanla bekleniyor. Dünyaca ünlü grup; tüm zamanların en iyi heavy metal albümlerinden biri olarak sayılan Rust In Peace, Countdown To Extinction ve Youthanasia’da yer alan şarkılarının yanı sıra yeni albümlerinden de parçalar seslendirecrek. Müziğe desteğiyle bilinen “Adam Gibi Bira” %100 Malt Tuborg Gold’un da katkılarıyla gerçekleşecek olan Hi Voltage çerçevesinde sahne alacak Türk heavy metal dinleyicilerinin yakından takip ettiği bir diğer grup Trivium ise yıllardır beklenen performanslarını sergilemek için ilk kez Türkiye’ye geliyor. Yeni dönem Amerikan Heavy Metal akımının lideri olarak nitelendirilen grup; ilk dört albümlerinin yanısıra geçtiğimiz yıl çıkarttıkları son albümleri “In Waves” ‘den de parçalar seslendirerek yıllardır bekleyen fanlarına doyumsuz bir performans sunacak.

Rock müziğin Türkiye’deki en iyi temsilcilerinden Kurban ise Megadeth ve Trivium’dan önce sahnede olacak. Megadeth’in Türkiye’de 2005 yılında vermiş olduğu konserde de sahne alan Kurban’ın ardından yeni kadrosu ile başarılı bir gelişim süreci geçiren Comma ve Türk rock müziğinin şahsına münhasır gitaristleri Gür Akad ve Cem Köksal, rock veteranları Alpay Şalt, Çağatay Ateş, Mert Topel’den oluşan “Gitarizma” da Hi-Voltage konserleri kapsamında müzikseverlerle buluşacak.

%100 Malt Adam Gibi Bira Tuborg Gold co-sponsorluğunda, Charm Müzik işbirliğiyle Küçükçiftlik Park’ta 19 Haziran Salı günü gerçekleşecek etkinliğin biletleri Biletix’te.: 

http://www.biletix.com/etkinlik/NLMEG/ISTANBUL/tr




23 Haziran 2012 - Charlotte Gainsbourg
Ünlü İngiliz aktris ve müzisyen Jane Birkin ile Fransız müzisyen Serge Gainsbourg’un kızı Charlotte Gainsbourg Türkiye’de ilk kez KüçükÇiftlik Park’ta sahne alıyor

Unutulmaz filmlerinin yanında tarzıyla da fark yaratan; 21’inci yüzyılın en takip edilen ses, sahne ve beyaz perde sanatçılarından Charlotte Gainsbourg 23 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ın “Bahçesi”nde sahne alacak.

Sanatçı bir ailenin genlerini taşıyan Gainsbourg, sinemaya olduğu gibi müziğe de küçük yaşlarda ilgi duymaya başladı. Babası ünlü müzisyen Serge Gainsbourg’un bestesi Lemon Incest'te vokal yaptıktan sonra yine babasının imzasını taşıyan şarkılardan oluşan “Charlotte for Ever” isimli ilk albümünü henüz on beş yaşındayken müzikseverlerle buluşturdu. Babası ile başladığı müzik serüvenine 20 yıl ara verdikten sonra ikinci albümü “5:55” ile geri dönen sanatçı; Fransız ikili Air, İngiliz müzisyen Jarvis Cocker, İrlandalı Neil Hannon ve Radiohead’in prodüktör Nigel Godrich gibi oldukça önemli isimlerle birlikte çalıştı. "The Songs That We Sing" ve "5:55" single’ları özellikle Fransa’da olmak üzere tüm Avrupa'da büyük ses getirdi ve Rolling Stone’un “2007’nin En İyi 100 Şarkısı” sıralamasında 78’inci sırada yer aldı.

Son albümü Stage Whisper turnesi kapsamında Yeni Zelandalı müzisyen Connan Mockasin ile Gainsburg’un sahne fısıltıları KüçükÇiftlik Park’ın ‘Bahçe’sinde herkesi büyüleyecek.

Biletler: http://www.biletix.com/etkinlik/NKURC/TURKIYE/tr


25 Haziran 2012 Nouvelle Vague - Dawn of Innocence
Nouvelle Vague “Dawn of Innocence” müzikalkabaresi ile 25-28 Haziran arası gerçekleşecek olan Pozitif Günler kapsamında 25 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta! 

Fransız grup Nouvelle Vague, ünlü tasarımcı Jean Charles de Castelbajac’ nin yönetmenliğini yaptığı özel kabare şovu “Dawn of Innocence” – Masumiyetin Doğuşu- ile etkileyici bir performans sergileyecek.

Bilet için: http://www.biletix.com/etkinlik/NPOZ3/ISTANBUL/tr


26 Haziran 2012 Jessie J
Pop dünyasının yeni yıldızı JESSIE J 25-28 Haziran arası gerçekleşecek olan Pozitif Günler kapsamında 26 Haziran’da KüçükÇiftlik Park’ta!

Türkiye’ye ilk defa gelecek olan İngiliz şarkıcı R&B, pop ve hip hop soundlarını kendi enerjik yorumuyla başarılı bir şekilde birleştiren müzikleri kadar tarzı ile de gençlerin idolü haline gelmeyi başardı.

Bilet için: http://www.biletix.com/etkinlik/NPOZ4/ISTANBUL/tr


28 Haziran 2012 Two Door Cinema Club ve Metronomy
İngiltere’nin son dönemde öne çıkan hip grupları Two Door Cinema Club ve Metronomy 25-28 Haziran arası gerçekleşecek olan Pozitif Günler kapsamında 28 Haizran’da KüçükÇiftlik Park’ta!

Two Door Cinema Club
Indie rock’ı synthler ve elektronik öğelerle yoğunlaştırarak sunan Kuzey İrlandalı Two Door Cinema Club ilk kez Türkiye’ye geliyor. Indie rock’ı synthler ve elektronik öğelerle yoğunlaştırarak sunan grubun enerjik performansını kaçırmayın!

Metronomy
Yüksek enerjileriyle ve eğlenceli klipleriyle oldukça beğeni toplayan ve yaratıcılıkta sınır tanımayan Metronomy; sahnede kullandıkları ışıklarla görsel olarak da etkileyici olacak performansı ile KüçükÇiftlik Park’ta hayranlarıyla buluşuyor.

Bilet için: http://www.biletix.com/etkinlik/NPOZ2/ISTANBUL/tr


30 Haziran 2012 Pitbull
Dans müziğin fenomeni Pitbull, 30 Haziran’da KüçükÇiftlik Park sahnesinde!

"Give Me Everything Tonight", "Let It Rain Over Me", "International Love", "Suavemente", "On The Floor" gibi hitleriyle milyonların kalbini kazanan ve dans müziğinin fenomeni haline gelen Pitbull, performansı ile hayranlarına KüçükÇiftlik Park’ta unutulmayacak bir konser deneyimi yaşatacak. “Dünyayı yönettiğimi iddia etmiyorum, ben sadece kendi gezegenimi yarattım” diyen Pitbull, şarkılarıyla KüçükÇiftlik Park’ta sevenlerine kendi gezegenini yaşatacak. 

Bilet için : http://www.biletix.com/etkinlik/NLUN2/ISTANBUL/tr



Share this:

Yorum Gönder

 
Designed by OddThemes & Distributed by Free Blogger Template